- Член од
- 27 ноември 2008
- Мислења
- 5.541
- Поени од реакции
- 4.078
Овербо.Кој е судијата ?![]()
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
Овербо.Кој е судијата ?![]()
Не те пита што да ја играм, туку кој ќе суде ?Наш човек ќе суди....оди додека е со време уплати си во Бетсити - пенал за Барса и црвен за Реал.
Вакво непочитување на судија кој ви донесе титула во ЛШ е срамно и јадно.Овербо.![]()
Јас сакам да врзам два црвени, еден за сабота и еден за со Челзи. Само се плашам да не е 1.25 коефициентот...Наш човек ќе суди....оди додека е со време уплати си во Бетсити - пенал за Барса и црвен за Реал.
Како што ми текнува, Овербо не беше судија на финалето.Вакво непочитување на судија кој ви донесе титула во ЛШ е срамно и јадно.![]()
Шалава баш ти е на место!!malku shala moze mislam,normalno na smetka na komsiite![]()
Можеби Барса ќе киксне утре, има проблеми кога игра против мали клубови оваа сезона![]()
Во финалето со Челзи, се знаеше дека чим го пројдовте Челзи ја зимате титулата.Како што ми текнува, Овербо не беше судија на финалето.![]()
La Masia vs Money
Како мал клуб кога е 1 на табела?malku shala moze mislam,normalno na smetka na komsiite![]()
Можеби Барса ќе киксне утре, има проблеми кога игра против мали клубови оваа сезона![]()
Toppppppppp bi bilo vaaka.Прво полувреме :
Игуаин 0-1
Санчез 1-1
Бускетс плива,Пујол и Валдес рушат рекорд на 100 метри.
Мурињо се курчи,Гвардиола седи мирен. Публиката свири.
Второ полубреме :
Кака 1-2
Меси 2-2
Пенал за Барса,Санчез доволно добро го научил занаетот. Касиљас се држи за глава,Рамос збеснува,Пепе праи покољ.
Гвардиола осмех,Мурињо цинички се смешка и се спрема да напраи ршум на прес-конференцијата.
Натпреварот завршува и на темава следуваат пцовки,боксови,ферки на плоштад и разни куропецања.
Се надевам на поинакво Ел Класико .
Ајде и ти па, ептен си го потценил Манчестер.Во финалето со Челзи, се знаеше дека чим го пројдовте Челзи ја зимате титулата.![]()
Ха ха, ги немав прочитано коментарите. Али не се далеку од вистината.La Masia vs Money
Да прочита некој што не се разбира, ќе мисли дека вашиве за без паре играа, онака од љубов![]()