UEFA Europa League 2011/12

Комнтаторов еј фалкао реинкарнација на батистута :pos:

Заслужена победа за Атлетико, перфектно изиграа.

Фалкао. :cuc:

Авал да им е на екипите кој играа вечерва, супер утакмици. (Гледав конференција затоа двата паралелно ги следев)

Ептен лоша игра од Атлетик, требаше Спортинг да даде уште еден гол.

Сите шпански тимови треба да прават ремунтада во реваншите :)

Што среќа ќе имаа овја валенсија исто ко челзи вчера

Interesni zavrsnici, od gotovo veresija ke ispadne rabotata i za A.Madrid i A.Bilbao izgleda. Za Valencija siguren sum deka idat dalje :)

Фалкао даде добар гол. Вториот на Спортинг исто не беше лош.

Мене мерак ми направи и првиот од Спортинг ме потсети на оној на Џон Тери против барселона изгледа 2005 беше тоа!

Фалкаооооо :vozbud:

Прекрасни мечеви, полни утакмици ... исполнети со акции со атракции и погодоци што е најбитно иако на едниот многу доцна дојдоа сите погодоци :)

Билбао ме разочараа вчера, сосема заслужена победа на Спортинг кој после голот на Инсуа се вратија во мечот и доминираа на теренот. Можеше да биде и 3-1 да беше попрецизен Кариљо. Според она што го видов вчера Спортинг како да има поголема желба од баскијцине за да се пласира во финале.

Атлетико е веќе пласиран во финале според мене бидејќи имаат сериозна предност и не верувам дека ќе ја испуштат. Секоја чест за Симеоне кој го препороди тимот и очекувам уште многу од нив во Европските натпреварувања (и во Ла Лига нормално).

(y)

Фалкао човече:drk:..не го гледав натпреварот ама батето ги растурил..па кога слушнав реинкарнациа на Батигол:pos: ме изнасмеа коментаторот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom