UEFA Europa League 2011/12

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Земање играчи од Билбао само со полиција, алал да им е.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Али педерски е ова, Билбао за неполни 48 часа играат со Барса у ЛаЛига, инаку и нив ќе ги клецнеа. :P

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А ако ја освојат Билбао ЛЕ, директива ќе играат ЛШ наредна година или не идеше ова вака?

M

Mario Gómez

Гостин
Ла Лига - Бундес 2:0

фала и кај вас!
Хановер дома се добри, се надевам дека ќе пројдат... Како и да е честитки за шпанскиот фудбал... ќе си стоите на второто место уште некое време... :D

За Билбао, нека не се срамат Јунајтед што испаднаа од нив, Биелса свака му част, многу паметно напаѓање од контри на слабата одбрана на Шалке. Мислам дека барем нерешено требаше да заврши, жал ми е за Шалке колку и да ги најќам.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
А ако ја освојат Билбао ЛЕ, директива ќе играат ЛШ наредна година или не идеше ова вака?
Јок, им треба 4 место у лига, што ќе биде тешко остварливо.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.546
Поени од реакции
22.237
Шалке го немам гледано годинава, знам ти пратиш редовно Бундес,па ме интересира дали вака играат и у Бундес.
Добри се Шалке годинава но денес ја утнаа. Вгодина неизвесно е каков тим ќе има Шалке...

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ќе се сетам кога уплаќав гледам за Шалке 2.05, а за Билбао 1.75 коеф за кој ќе оди понатаму се смеев ... Секоја чест за момците покажаа дека можат да се носат и со подобрите :)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
безвезе Шалке изгуби а далеку беа подобри од Билбао цел пораз иде на терет на Стевенс тренерот на Шалке како може против брз тим како Билбао ми ги става Хурадо и Холтби у средина заедно со Фарфан,Дракслер,Раул и Хунтелаар па нарамно дека ќе го примат. Хановер среќни треба да бидат што изгубија само 2-1 од Атлетико
Дракслер и Хегер го започнаа натпреварот, а во 55 минута Стевенс ги пушти место нив Хурадо и Холтби но тоа ништо не измени. Во 87 минута Хунтелар ја погоди стативата, тогаш ќе можеше да израмни 3:3 и друго ќе беше, пак ќе имаа шанси таму али сега треба 0:3 да тепаат гости.

А

Анноун

Гостин
Легендите Канал 5 денес ќе ја пренесуваат Билбао - Шалке , иако на Шалке му треба победа од 3 гола разлика за да помине понатаму. ајде уште 5-6 преноса , ќе ги истрпиме оваа сезона.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.546
Поени од реакции
22.237
Шалке ако се разигра ќе биде интересно ама и Хановер ститскаат.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Ова е финале за мене. И првата и оваа се епик утакмици.

Kajgana Shop

На врв Bottom