Стефус-Рефус
Jesus Loves Macedonia
- Член од
- 30 август 2009
- Мислења
- 3.452
- Поени од реакции
- 1.210
Гарант вака го тренирале Првиот Бугар во Вселената… Сега тренираат кучиња за Бугарската вселенска програма.
Ne se sekiraj .. u indija gi frlat od 3ti sprat decata .. za srekja ..Зашто вака децата не си ги врзуваат, може тоа среќа ќе им донесе мама*а нивна!
Искрено за куче ми е повеќе жал,оти кучето не е рожба на човекот за така да го мачи,не е толку умствено способно за да може да се вршат такви ритуали како например на овие индијци,па за да има иднина.Бугарите дефинитивно би ги отепал.Најневиното суштество го мачат,додека тие Индијците тоа си им е традиција,па нека го мавнат ...Ne se sekiraj .. u indija gi frlat od 3ti sprat decata .. za srekja ..
Aj sega i niv da gi pcuvate ne bidete licemerni.
PA TO TREBA DA SE UBIE ??? NELI ???? Koi povekje zasluzuvaat da SE UBIJAT!Bugarite poradi kucinjata so gi vrtat, ili ovie so gi frlat od 3ti sprat BEBINJATA ???
PA TO TREBA DA SE UBIE BE !!!
Dude,каков ти е тој национал-шовинизам?Племе татарско неизживеано!
21.12.2012Ајде бре Апокалипсата до кога ќе ја чекаме...
Со вотка го тренираха првиот бугарин во вселената.Гарант вака го тренирале Првиот Бугар во Вселената… Сега тренираат кучиња за Бугарската вселенска програма.
па не би рекол со мрежа го чекаат доле и го вадат од реката ц ц ти не си глеал убаво изгледа... а каков човек си ти штом за бебињата ти е помалце жал отколку за кучињата е тоа сам запрашај си сеИскрено за куче ми е повеќе жал,оти кучето не е рожба на човекот за така да го мачи,не е толку умствено способно за да може да се вршат такви ритуали како например на овие индијци,па за да има иднина.Бугарите дефинитивно би ги отепал.Најневиното суштество го мачат,додека тие Индијците тоа си им е традиција,па нека го мавнат ...
сепак бебињата доле ги пречекуваат додека кучето нема кој да го пречека,со тоа што се вртело и што паѓа во длабока река со виор може да се удави ...