- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Челзи над 2.5 жолти ???
Со оглед на тоа што ќе играат Кејхил Меиралеш и Тери ?
Ги имав овие 2 али ме заеба вестхем :SНемој лејкерс 1 ... за нив навивам па ги пратам секогаш денес се повторно без Коби не верувам дека сесион и мета ке го потполнат добро неговото отсуство а и бајнам ке треба да се помачи против данкан а и гасол не игра баш нешто во последно очекував да го трејдаат за хауард тоа ке беше најдобар потег ..
--- надополнето: 18 април 2012 во 00:41 ---
Лејкерс 2 , Мемфис т2 помалце од 101.5 коша (ако ти е оваа граница дадена) ..
И јас го мерачам ова... иначе во бетситу има добри игри... Има офсајди, има жолт картон на играч али ги дава само алвеш,маскерано,тери и лапмард коеф над 2.9... има корнери границата за челзи е над 4.5 за барса 5.5... жолти има минимална граница челзи над 2 и барса над 1.5... и вкупно над 4.5.... посед топка границите се 35.5-36.5-37.5 се границите за челзи... инаку за офсајдите границата е 2.5 по тим... има интересни игри!Челзи над 2.5 жолти ???
Читајте 100 пати ви пишав... Копачка, Бетсити и Моцарт!Кај има да се игра тоа со жути картони?
даvk >16.5 - вака е на тикет за плуска на тенис така?
Јас го чекам 1у1 2-1 конечен рез.Челзи го изиграв 1-Х @ 13 коеф.
Е тоа е бедот братЧелзи и Баерн ги фатив кец, само една ме испозаеба
На утакмици со 2.5 и 4.5 коефициент ти си додал уште една. СекакоЧелзи и Баерн ги фатив кец, само една ме испозаеба