UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Требало 0-3.....па требаше и 4 пенали да има за Челзи во претходниот меч на овие 2 екипи ама нема така да.. :D
Да им бапнете еден од офсајд и еден од непостоечки пенал... и да им исклучат играч ама неоправдано... јас би бил презадоволен.

Она говедоно Дрогба го мразам од дно на душа, ама мило ќе ми биде да ги тепаат Барса вечерва и воопшто у двомечов ;)

Ribery 80 lvl
Di Maria 85 lvl
Drogba The Boss

:D
Твоето лижење г'з на навивачите на Барса = priceless.
И патем Барселонисти, не се палете на глумата на Дрогба, убаво знаете какви таленти имате у тим. Или сега и Дрогба ви е крив за голот па ајде на него ремет. :facepalm:

Да им бапнете еден од офсајд и еден од непостоечки пенал... и да им исклучат играч ама неоправдано... јас би бил презадоволен.
А бе јас сакам реален натпревар.Ни помош за едните ни за другите.Иако се некако ми иде дека Челзи ќе оди во финале на некаков сомнителен начин (пенал на Ноу Камп)

Јас сум задоволен што ги елиминиравте кога Бускетс одглуми и некој од вашите доби црвен :)

А бе јас сакам реален натпревар.
Тоа е зошто навиваш за Челзи и не сакаш да ти серат после утакмица... јас од друга страна си имам купено пченка за пуканки и едвај чекам да се случи нешто такво за да уживам на темава ;). Башка добро е да тепате вечерва, ќе читаме цела недела како спремаат ремунтада и лимонада :)

#НеМеЈеби
Само кај мене го снема К5?

Барса до сега нема пораз во ЛШ сезонава?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom