UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Чик,чик,чик погоди што на Барса му се догоди!!! :icon_lol:
Да ги поздравам некои људи,еве кога нема да им се свирне пенал на Барселона колку гола дадоа...:свиркам:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Челзи победи со еден шут на гол :facepalm: ама ако како викаат све се плаќа све се враќа :)али ипак петар чех е човекот (y)
него кажите дали некој го искористи поклонов од кладилнициве

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Барса беа како Арсенал вечерва;)

Ја мачат топката, кружат околу голот, се глупира Фабрегас, а Дрогба дава гол. :icon_lol:

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
"Минијатурни фудбалери пред голот на Чех"

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА:pos::pos::pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Интересна утакмица и да се надеваме на уште поинтересни реванши..и Барселона и Мадрид имаат негатива и дома играат..па поубаво неможеше да ни испадни за неутралните гледачи :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
R

Rigel Kent

Гостин
"Минијатурни фудбалери пред голот на Чех"

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА:pos::pos::pos:
Ti sedi si miren , spremaj se za sabota:D

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
браво за Челзи,конечно некој да покажи како може да се победи Барса без вриштење,пиштење,тегнење,мавање,касапење и остали неспортски дејствија !!

ЧЕХ ПОДОБАР ОД НЕГОВИТЕ НАЈДОБРИ ВРЕМИЊА !!!

честитки до сините фанови :D

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
За малце пак нервози на крај.

Честитки за фановите на Барса за поседот. Доминираа!!! :D
Да доминираа само во поседот................ само ќе зажалите за овие 1-0 во Лондон, Пеп и своите играчи ќе дадат 150% на Камп Ноу и мило ми е што ќе го осетите тоа. Ваква среќа не може 2 пати со ред да имате, не е изводливо. :) И тој мизерен гол го дадовте кога се очекуваше свиреж на судијата за крај на 1. полувреме. Едноставно не вреди да се слави за ова, а и да вреди, сеуште е рано бидејќи за 6 дена се игра на Камп Ноу.

Еве ја статистиката, смеете се или плачете, тешко е да се одлучиш што................

barsa celzi.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom