Фан Клуб: Челзи

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Не знам дали е до Ди Матео, ама откако замина Боаш, Челзи си личи на Челзи, иако во одредени утакмици игравме слабо и навистина бавно, но со оглед на распоредот, и темпото со кое играат овие дуели, секоја чест за сите во тимот и стручниот штаб.
Челзи може сеуште да ја заврши сезонава успешно со евентуален трофеј во ФА/ЛШ, иако пореално е ФА да се освои, за пласман во топ4 не сум баш сигурен, но не очекува дуел со Њукасл дома, Тотенхем после онаков дебакл сигурно киксира следна утакмица, и може и тука да испадне како што посакуваме..
God bless moving forward..
Единствени добри натпревари по доаѓањето на Ди Матео, според мене, се против Наполи и оваа со Тотнем, другото беше повеќе имање на спортска среќа...:rolleyes: Но по утакмцата со Тотнем, има мала надеж во мене за финале во ЛШ! (y)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
'David Luiz is a big loss for us, he's a fantastic central defender, he was in good form, we hope to get him back in two weeks maybe, so hopefully he can be ready for the end of the season.'

:(

A

Alexander Nevsky

Гостин
За да ја поминеме Барселона треба да се надмине цела екипа самата себе си.Бидејќи сме послаби од пред 2 години а Барселона од друга страна е поискусна и појака.
Сепак верувам,како и секој дека можеме.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
И ја го мислам истово,мора секој утре да го даде својот максимум и со повеќе среќа да идеме у финале.Ако уште утре ја заебеме работата ништо од финалето и отиде цела сезона у курци.
Според мене Торес и Дрогба да бидат у првиот состав,и да се излезе храбро како што знаеме,пошто Челзи никогаш незнаел да се брани и да чува резултат..Со среќа утре па да се надеваме дека нашиот Челзи ќе не изненади сите.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Интересен развој на сезонава, имаме нереално многу среќа и судиска неспособност на наша страна. Некогаш ќе ни се врати, ама барем ако сега тргнало, докрај нека оди. Мада Платини други сметки има, ама ај да видиме.

Така бе ФантомеХ, мајка му стара !!!
Пушти срце и ти еднаш... (y)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
Мислам дека победничка комбинација за вечер е Дрогба - Торес.
Може пак да биде 4-2-3-1, нека игра Торес крило. Мислам дека он со неговото движење ќе му отвори доста простор на Дрогба.

A

Alexander Nevsky

Гостин
И јас се согласувам да играат и Торес и Дрогба но Торес како крило
Мата-Дрогба-Торес со што и двајцата би требало да трчаат повеќе односно да се отвараат и да примаат топки,а не да седат како здрвени и да чекаат се од Мата и Лампард. Само така би биле поопасни против Барса ако бидат подвижни Дрогба и Торес во случај ако излезе Ди Матео со нив двајца. Штета што Луиз е повреден иначе би можел да игра дмф според мене бидејќи Есиен веќе не е тоа тоа,а немаме ниту еден класа играч на таа позиција кој ќе може да го затвори Чави ај може Микел вечер ќе ме демеантира.

Член од
6 октомври 2009
Мислења
137
Поени од реакции
42
Според мене формација 4-3-2-1
Чех
Иванович-Кејхил-Тери-Кол
Микел-Лампард
Рамирес-Мата-Торес
Дрогба

Сепак Ди Матео си ја знај работата вервам дека до максимум ќе изиграме вечер

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Чех
Иванович-Кејхил-Тери-Кол
Микел-Лампард
Рамирес-Мата-Торес
Дрогба

Сепак Ди Матео си ја знај работата вервам дека до максимум ќе изиграме вечер
И јас мислам дека ова би било супер, само Торес десно а Рамче лево.

Сепак, се сомневам дека Роби би ги играл Торес и Дрогба заедно. Од Барселона тоа сигурно не го очекуваат, па да се надеваме дека ќе изненади.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.012
Шо бе Луиз не игра? Барем Тери игра?

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Шо бе Луиз не игра? Барем Тери игра?
Не игра Луиз, се повреди со Тотенхем (истегнување на задниот дел од ногата- hamstring) и ќе отсуствува најверојатно две недели, па дури и за реваншот не е извесен (според изјавата на Матео) .... А Тери секако дека ќе игра

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.012
Не игра Луиз, се повреди со Тотенхем (истегнување на задниот дел од ногата- hamstring) и ќе отсуствува најверојатно две недели, па дури и за реваншот не е извесен (според изјавата на Матео) .... А Тери секако дека ќе игра
Ајде згазете ги, мора да вратите за она од пред 3 години, со сето срце сум за вас во 1/2-во, сакам 2-0 да тепате и по можност една појака повреда на Иниеста :D

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Чех
Иванович-Кејхил-Тери-Кол
Микел-Лампард
Рамирес-Мата-Торес