Фан Клуб: Челзи

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Зарем сеуште не е потпишан нов договор? Неможам да го замислам тимот без него :place:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.754
Поени од реакции
52.716
Зарем сеуште не е потпишан нов договор? Неможам да го замислам тимот без него :place:
Немало ништо околу тоа во последно време мислам. Последно беше тоа дека он сака нов договор на две години, а од клубот му нудат за една.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.754
Поени од реакции
52.716
5ти мај финале ФА куп, 8ми мај ПЛ против Ливерпул. :D

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Вчера ме изненади Челзи секоја чест,ме наврати на некои времиња коа бевме доста јаки и влагавме во секоја утакмица максимално..Голот на Лампард да се повтори во среда против барса :D

H

HoT IcE

Гостин
Не знам дали е до Ди Матео, ама откако замина Боаш, Челзи си личи на Челзи, иако во одредени утакмици игравме слабо и навистина бавно, но со оглед на распоредот, и темпото со кое играат овие дуели, секоја чест за сите во тимот и стручниот штаб.
Челзи може сеуште да ја заврши сезонава успешно со евентуален трофеј во ФА/ЛШ, иако пореално е ФА да се освои, за пласман во топ4 не сум баш сигурен, но не очекува дуел со Њукасл дома, Тотенхем после онаков дебакл сигурно киксира следна утакмица, и може и тука да испадне како што посакуваме..
God bless moving forward..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.754
Поени од реакции
52.716
Со Њукасл играме дома и би требало да ги решиме тогаш. Плус треба да играат и со Стоук, Виган, Сити и Евертон. Они мислам дека не се сериозна закана.
А Тотенхем, КПР, Блекбурн, Болтон, Астон Вила и Фулам. Ќе имаат киксови сигурно. 3 од овие им се на гости, а воопшто не им оди.
Сепак, се зависи од Челзи. Ако Челзи не победува, џабе ќе бидат киксовите на Њукасл и Тотенхем. А кога го гледам распоредон...тешко. Арсенал на Емирати, Ливерпул на Енфилд, КПР, Њукасл, Блекбурн. Плус ЛШ и ФА :ROFLMAO:. Ќе биде интересно. Мислам дека на крај се ќе се реши во последно коло.

H

HoT IcE

Гостин
Дада, не очекува мошне интересен расплет на сезона, јас се надевам на најдобро за Челзи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Челзи исто како Македонија.Цела младина им отиде во странство и сега растураат :)

H

HoT IcE

Гостин
Торес дефинитивно треба да се проба на крило, знаев дека има многу асистенци, но 12 се превише.
Новиот Анелка.:icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Инаку статистиката е за сите натпреварувања не само ЕПЛ :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Еве некои добри сликички :D

Браво за Челзи Балкан.

F

fantomX

Гостин
Интересен развој на сезонава, имаме нереално многу среќа и судиска неспособност на наша страна. Некогаш ќе ни се врати, ама барем ако сега тргнало, докрај нека оди. Мада Платини други сметки има, ама ај да видиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom