UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.761
Koлку треба да си психички нестабилен за да фаулираш ко Марсело при резултат кој е далеку од катастрофа за Реал пред реваншот во Мадрид кој е последната станица за финалето кое многу лесно можеше да биде недостапно за него со оглед дека тука заслужи чист црвен и суспензија од најмалку 2 меча.

Треба да му се клања на Веб во ситуација да се пласираат во толку посакуваното финале.

А и Коентрао, 25 милиони евра ... seriously ?! :eek:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.605
Поени од реакции
14.437
Какви два пенала бе, па уште чисти, не зезајте.

Рамос прв стига до топката, пред да стигне Рамос до таа топка немаше никаков контакт ни од него ни од Коентрао.

За она првото, имаше мал контакт, али мислам дека таков пенал во оваа фаза може да се досуди само во корист на Барса.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Разберите ги фанојте на Барса, цела година траа, ова им са нивните 5 минута да го издркаа у темава.
ги разбирам маливе, али овие Becks i Xak, де бе, сакате нешто паметни да се направите а бетер деца ви се постовите... :cautious:

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Разликата помеѓу фан на Реал и фан на Барса е тоа што ние си ги признаваме поразите. Никој не негира дека Баерн заслужено тепаше. Си ги искористија шансите и дојдоа до победа. Ме радува тоа што постигнавме гол а не примивме уште некој што ова полуфинале го прави уште понеизвесно.

Кога фан на Барса ќе признае пораз и некоја спорна ситуација од страна на нивни играчи тогаш и хејтот усмерен кон нивниот тим ќе се смали за 80% oд моменталниов што го има на форумов.
ако „судиите ги купивте“ е признавање, тогаш да..

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
1-0 vo Madrid i dovidjenja bolan' prijatno ... Bi trebalo Real da da tepa vo Madrid, ke vidime ...

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
ако „судиите ги купивте“ е признавање, тогаш да..
Уште имате срце да зборите за судиите бе? :pos: Или ај овие не обвинуваа нас за судиите па чекај и ние, ако немаме валидни аргументи.

B

Beck's

Гостин
ги разбирам маливе, али овие Becks i Xak, де бе, сакате нешто паметни да се направите а бетер деца ви се постовите... :cautious:
Zavisi sea, protiv Milan koa izigravme stari i mladi se sobravte da jadete trici. A vecerva od sto se spasivte od nekoj crven, odma vi preci mislenjeto na drugite. Da vidat drugite deka ne e bas Uefalona LS

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Бадштубер ја фати топката со рамо,така да тука нема збор.Густаво не го блокира Касилјас т.е. Пепе го блокираше а тој и малце ја чепна топката.Не видов ситуација да Густаво го блокира на Касилјас кога топката ја шутна Рибери.Додека не беше изведен корнерот нормално дека го блокираше.:cuc:Имаше на Скај за тоа и се утврди дека немаше офсајд.

Лам го пикна в џеб на Роналдо,дали сега во левиот или во десниот.Отиде на десната страна и таму се избламира.Со Швајнштајгер,Рибери и Крос исто се избламира со неговите дриблинзи :pos: .Густаво колку е добар за спречување контри чудо невидено а исто така неговите клизачи се феномални :)

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Прва појака утакмица за Реал сезонава и убаво рече еден другар се навикнаа да играат против помали екипи и сега ќе изгубат!

Сепак мислам дека на реваншот Реал ќе победи барем 1 : 0 иако ќе биде лошо со жолтите картони за нивната одбрана !

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Zavisi sea, protiv Milan koa izigravme stari i mladi se sobravte da jadete trici. A vecerva od sto se spasivte od nekoj crven, odma vi preci mislenjeto na drugite. Da vidat drugite deka ne e bas Uefalona LS
батка, тогаш тоа беше очигледно и СИТЕ го кажува истото. Не велам дека и фанови на Реал не беа „активни“ у тој муабет.

Ама овде, само вие вадите нови конспираси теории за пенали, црвени, фаули, бла бла...

Малку глупаво е, не !?

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Разликата помеѓу фан на Реал и фан на Барса е тоа што ние си ги признаваме поразите. Никој не негира дека Баерн заслужено тепаше. Си ги искористија шансите и дојдоа до победа. Ме радува тоа што постигнавме гол а не примивме уште некој што ова полуфинале го прави уште понеизвесно.

Кога фан на Барса ќе признае пораз и некоја спорна ситуација од страна на нивни играчи тогаш и хејтот усмерен кон нивниот тим ќе се смали за 80% oд моменталниов што го има на форумов.
"Разликата помеѓу фан на Реал и фан на Барса е тоа што ние си ги признаваме поразите"

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Уште имате срце да зборите за судиите бе? :pos: Или ај овие не обвинуваа нас за судиите па чекај и ние, ако немаме валидни аргументи.
Ај те молам прочитај го убаво тоа што го пишал и што го има цитирано, немаш ставено на аватар играч меѓу толку ѕвезди така да изгледа не си го сфатил, не е другото :)

R

Rigel Kent

Гостин
Se vide mnogu jasno deka Madrid se gubi so ekipi koi imaat cvrst sreden red. Oteceniot batak na Ronaldo izgleda se vrati na normala :icon_lol:.
Iskreno mnogu potezok protivnik vo finale e Bayern otkolku Madrid.

Sega utre ke vidime sto ke bide na natprevarot so Chelsea :)
--- надополнето: 17 април 2012 во 23:58 ---
"Разликата помеѓу фан на Реал и фан на Барса е тоа што ние си ги признаваме поразите"

Hahhaha ej ne mozam sozemam:pos: , kaj mu tekna ovaa glupost :icon_lol:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Искрено прв пат слушам(читам) за ова, ако е стварно, голем потег е тоа од негова страна, некако ми е дури и тешко за верување. :D
Кажав дека како играч е извонреден, секогаш се жртвува на теренот, дава максимум за тимот, кога ќе ми текне како легна за со глава да блокира и да ја спаси репрезентацијата на СП 2010. (y) Ама, како личност, посебно после случките со Бриџ и проблемот со расизмот, немам почит за Тери како личност.
Да да,после утакмицата имаше за ова пишано дека Тери пошол сам да им ја честита победата на Барселона.Еве и линк http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/5294946/Chelsea-captain-John-Terry-a-gentleman-says-Barcelona-coach-Pep-Guardiola.html Претпоставував дека го немаш прочитано. Него за расизмот не е потврдено,сите знаеме какви се медиуми во Англија и дека секоја случка е пренапумпана. А за тоа со жената му на Бриџ јбг му се правел мерак а и излеа и на дотичната исто па се опнале.

G

grande-juve

Гостин
Целосно заслужена победа за Баерн, треба и да жалат што пропуштија да ја искористат никаквата игра на Реал, според мене не постоеше никаков пенал и во двата случаи. Роналдо како и по обичај на важните натпревари се губи, да играа против било кој тим од Шпанија освен Барса, тој зицерот и со затворени очи ќе го дадеше, ама изгледа психолошки не се докрај подготвени Реал, па затоа некој се губи, некој тренира карате... Како и да е, ќе биде јак натпревар во Мадрид, очекувам Баерн да ги чека на контри, а со Робен и Рибери на крила... 60-40 шанси за Баерн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom