UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Ајде мадридисти,сега кој ви е крив за поразот,судијата Хауард Веб кој не досуди 2 чисти пенали за Баерн или е крив невидливиот Роналдо кој го немаше на овој натпревар,или пак е криво мајмунчето Марсело со својот курвински карактер,КАКО И ДА Е,РЕАЛ НЕ ВИДУЕ НИ Ф ОД ФИНАЛЕ,А НАЈИНТЕРЕСНОТО ДОПРВА СЛЕДИ,ВО САБОТА ИМА ДА ЖАЛИТЕ ШТО СТЕ ЖИВИ МАДРИДИСТИ,ПОЗЗ ОД ШАМПИОНОТ НА ШПАНИЈА,ЕВРОПА И СВЕТОТ VISCA EL BARCELONA!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Со кој памет стартуваше Марсело на Милер ? :facepalm:
Па овој колку и да го тепаш, газиш, сопнуваш,одма станува и не глуми ко повеќето играчи на Реал и Барса, поотпорен е и од бубашвабите што ни радијација не им може ништо :pos: :pos:
Коентрао кој epic fail. Не за џабе зборим дека освен К.Роналдо другото не го бива од Португалија. 25-30 милиони за овој :facepalm:
Алаба кој има 19 години и од февруари почна како стартер да игра го затвори К.Роналдо во второ полувреме. Па кога ми текнува дека у фан клуб Реал пишуваа како лесно ќе поминат, дека на секоја позиција имаат за класа појак играч од Баерн.
Штета што не е поубедлива победата, шпанците се докажани плачковци и Барса и Реал.
Шансите сега се 55-45 за Реал со овој резултат. Сепак голема е предност реванш да се игра на домашен терен.
Ме мрзи да барам постови од претходно каде фанови на Реал ме напаѓаа кога пишав дека Реал не е толку јак колку го прават дека е.
Бате, ај не ме заебавај... :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.696
Смирете си ги тоа хормоните што сте се напалиле како мајмуни :pos:
Има уште еден натпревар каде доволно е и 1-0.
Денеска многу лоша игра на Реал, Мур потфрли тотално.
Се надевам дека ќе си ги увиде грешките и на Бернабе ќе си игра како што знае.

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Заслужена победа на Баерн, само се надевам дека нема да им биде доволна за во финале ;)
Ситуацијата со Гомеш беше апсолутно чиста, Рамос одеше на топка, така да за пенал не може да стане збор. Ама ве сфаќам и вас навијачите на Барса, вие сте навикнати на секој пад у шеснаесетник да ви свират пенал, па затоа сега се чудите. Али пенал немаше :P

B

Beck's

Гостин
Кој беше тој дебилот при крај кога на страната од реал ја шутна топката со сета сила намерно во играч на Баерн?

Судијата се правеше на слеп.
Sergio Rambos. Inaku nemoj da te cudi toa, istiot igrac protiv Barca na krajot, so obide da mu skrsi noga na Messi, i gi samari Puyol i Xavi, (da da Xavi)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Јас мислам дека Реал ќе оди понатаму. Денеска поштено си изгубија.Заслужено,и тоа си го признаа навивачите.
Ама мене сега ме интересира реакцијата на навивачите на Барса утре :D
--- надополнето: 17 април 2012 во 23:38 ---
Јас мислам дека Реал ќе оди понатаму. Денеска поштено си изгубија.Заслужено,и тоа си го признаа навивачите.
Ама мене сега ме интересира реакцијата на навивачите на Барса утре :D
Уствари не ме интересира знам што ќе биде:
Имавте среќа.Дома ќе ве згазиме 5-0.Ништо не ве спасува.

(со ова незначи дека викам дека утре Челзи ќе победи)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Бате, да барам постот во ваш фан клуб ?
Според еден пост го заклучуваш општиот став на фанклубот !? :cautious:

Никој од нас не очекуваше Реал да го „прегази“ Баерн, можеби имаше еден-два поста, но и тие беа повеќе „фраерски“ напишани, не дека некој мислеше дека Реал лесно ќе помине.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ајде мадридисти,сега кој ви е крив за поразот,судијата Хауард Веб кој не досуди 2 чисти пенали за Баерн или е крив невидливиот Роналдо кој го немаше на овој натпревар,или пак е криво мајмунчето Марсело со својот курвински карактер,КАКО И ДА Е,РЕАЛ НЕ ВИДУЕ НИ Ф ОД ФИНАЛЕ,А НАЈИНТЕРЕСНОТО ДОПРВА СЛЕДИ,ВО САБОТА ИМА ДА ЖАЛИТЕ ШТО СТЕ ЖИВИ МАДРИДИСТИ,ПОЗЗ ОД ШАМПИОНОТ НА ШПАНИЈА,ЕВРОПА И СВЕТОТ VISCA EL BARCELONA!
Rofl полека бе овоа веќе се закани по живот. Ептен озбилно некои деца го сфаќаат форумов и реалноста.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Sergio Rambos. Inaku nemoj da te cudi toa, istiot igrac protiv Barca na krajot, so obide da mu skrsi noga na Messi, i gi samari Puyol i Xavi, (da da Xavi)
Што ми е криво што не бев во публика одев и му давав 2-3 воспитни тука, та него та на помошникот судија кој беше на 15 цм од него. :pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Добри се фановите на Реал ја мислам ретко некој пиша нешо такво дури тоа дека за една класа се боље од Баерн не беше од фан на Реал

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Разликата помеѓу фан на Реал и фан на Барса е тоа што ние си ги признаваме поразите. Никој не негира дека Баерн заслужено тепаше. Си ги искористија шансите и дојдоа до победа. Ме радува тоа што постигнавме гол а не примивме уште некој што ова полуфинале го прави уште понеизвесно.

Кога фан на Барса ќе признае пораз и некоја спорна ситуација од страна на нивни играчи тогаш и хејтот усмерен кон нивниот тим ќе се смали за 80% oд моменталниов што го има на форумов.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Разберите ги фанојте на Барса, цела година траа, ова им са нивните 5 минута да го издркаа у темава.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Имаше талент шоу и на двете страни на теренот. Рибери случајно да не беше цвеќе на овој натпревар ... туку фановите на барса одма се фаќаат за Реалови играчи, разбирам фрустрации ок е , дојдеа вашите 5 минути. Баерн заслужено си тепаше според она со што излезе Мурињо на терен и стратегии, ако ги и имаше. Стартот на Марсело беше за црвен, а исто и оној на Робен у прво не се правете слепи за џабе. Иначе не го оправдувам , тотално пичкарски став од Марсело на не толку лош резултат, незнам кој кур му беше. И сега пред да го правите Баерн оштетен, имаше ситуации за кои и Реал беше. Судењето си беше на ниво. Честитки до фановите на Баерн.
Никој не рече дека не беше обратно, баш се потврди тоа што го зборувам цело време СИТЕ ГЛУМАТ и СИТЕ „ИЛЕЏАТ“ али најинтересно е да се зборува за Барса ;)

Со кој памет стартуваше Марсело на Милер ? :facepalm:
Па овој колку и да го тепаш, газиш, сопнуваш,одма станува и не глуми ко повеќето играчи на Реал и Барса, поотпорен е и од бубашвабите што ни радијација не им може ништо :pos: :pos:
Коентрао кој epic fail. Не за џабе зборим дека освен К.Роналдо другото не го бива од Португалија. 25-30 милиони за овој :facepalm:
Алаба кој има 19 години и од февруари почна како стартер да игра го затвори К.Роналдо во второ полувреме. Па кога ми текнува дека у фан клуб Реал пишуваа како лесно ќе поминат, дека на секоја позиција имаат за класа појак играч од Баерн.
Штета што не е поубедлива победата, шпанците се докажани плачковци и Барса и Реал.
Шансите сега се 55-45 за Реал со овој резултат. Сепак голема е предност реванш да се игра на домашен терен.
Ме мрзи да барам постови од претходно каде фанови на Реал ме напаѓаа кога пишав дека Реал не е толку јак колку го прават дека е.
Не беа/бевме сите фанови на Реал :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom