- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 1.373
- Поени од реакции
- 1.596
Нема офсајд ... не се палете многу
Nemase offside bidejki nikoj ne mu popreci na Casillas nemase nikakva neregularna situacijaАј некој кој повеќе се разбира да каже дали имало офсајд при голот на Рибери или не.
Густаво дефинитивно беше последен играч пред Касиљас, но тој не ја пипна топката.
Да ја удреше Густаво топката, ќе беше офсајд.Никој не примети, дека голот беше нерегуларен?
Ако е пред голманот и ако му смета при негова интервенција, се суди офсајд, без разлика дали ја удрел топката или не.Ај некој кој повеќе се разбира да каже дали имало офсајд при голот на Рибери или не.
Густаво дефинитивно беше последен играч пред Касиљас, но тој не ја пипна топката.
Ноуп, офсајд е секако.Да ја удреше Густаво топката, ќе беше офсајд.
Da da izmesa sezoni 2010 demek bil posleden poraz od Inter a togas igraa finale Inter i Bayern. Posledniot poraz bese od Inter ama so Leonardo vo cetvrtfinale minatata godina.Имаше офсајд пошто со тоа последниот играч на Баерн му сметаше на Касиљас. Али нема врска......мислам дека поштен е резултатот засега.
Туку што му беше филмот на будалава дека Мурињо последен славел на Алијанц? Нели тогаш кога Пандев даде гол, Леонардо беше тренер?!
Гледањето телетабиси и фудбал не е исто. Остани на првово, појќе ти одговарамадридисти се попалија дека офсајд имало. а влечењето од рамос врз рибери никој не го спомнуе
Искрено имаше мал контакт со топката...Можеше да суди офсајд...И плус дека му пречеше на Касиљас...Ај некој кој повеќе се разбира да каже дали имало офсајд при голот на Рибери или не.
Дечко пасивен офсајд е, не учествуваше во "акцијата". Да ја удреше да имаше контакт со топката, ќе судеше офсајд.Ноуп, офсајд е секако.
Мада нема везе, еден гол.
Примети некој дека Робен доби жолт за тоа што Пепе лани доби црвен? Штета што не судеше Веб тогаш.
кога нема со шо да се вадиш, ќе трескаш зелени на празноГледањето телетабиси и фудбал не е исто. Остани на првово, појќе ти одговара