UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Одлична утакмица баерн сега за сега ми делува многу сигурно и таму кај што мислев дека ке бидат нај слаби у одбраната и таму са добри а реал некако многу слабо сега за сега

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Многу слабо од Реал. Мурињо се изгуби со тактикава, само шутот на Бензема, друго ништо не видовме од нив.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добро бре, малку ли им беше у ракометон па сега и по фудбал почнаја да ги носа онја тракоташкене??? Никаква атмосфера, ка у театар...

R

Rigel Kent

Гостин
Se gleda deka Madrid ne moze protiv dobro organiziran sreden red i zadna defanzivna linija . Samo nekoj gol od prekin gi spasuva ,iako se somnevam vo toa:D
--- надополнето: 17 април 2012 во 21:39 ---
Добро бре, малку ли им беше у ракометон па сега и по фудбал почнаја да ги носа онја тракоташкене??? Никаква атмосфера, ка у театар...

Ova najmalku mozes da go kazes za Allianz Arena i navivacite na Bayern , da ne ti bil na mute TV?

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.827
Поени од реакции
10.193
Jas seuste mislam deka Madrid ke dojde najmalku do nereseno, ke gi stegne Murinjo vo soblekuvalna. Bayern mozea malku poveke da iskoristat od kontrite, mnogu se spletkuvaat Robben i Gomez.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.331
Поени од реакции
5.383
Овие од Реал сами паѓаат, посебно овој Озил 100 пати падна без никој да го чепне. Реал победите ги правеше на слаби екипи ај да видиме како ќе се снајде сега со Баерн. Освен си Барса и Валенсија немат ниедно друго дерби изиграно.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Se gleda deka Madrid ne moze protiv dobro organiziran sreden red i zadna defanzivna linija . Samo nekoj gol od prekin gi spasuva ,iako se somnevam vo toa:D
--- надополнето: 17 април 2012 во 21:39 ---

Ova najmalku mozes da go kazes za Allianz Arena i navivacite na Bayern , da ne ti bil na mute TV?
Незнам дали е до Канал 5 и гласот не им е како што треба, ама од тиа тракоташкете што ги форсираа германциве и на ракомет, ми се сере.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Никој не примети, дека голот беше нерегуларен?

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ако може поставете линк негде да го видам голот. Многу фајде и да е бил нерегуларен кога Озил е ебено крило ставен а Ди Марија плејмејкер. Ако не го кркат Реал сега нема кога.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Приметивмо. Приметивмо и дека имаше чиста игра со рука при шутот на Роналдо, ама не сакам да ја отварам таја тема, да не биде овја од Реал увек плача за судие. Ме интересираше дали ќе спомне некој, зошто да беше во полза на Реал сега ќе се напунеа 3 стране со тоа :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ај некој кој повеќе се разбира да каже дали имало офсајд при голот на Рибери или не.
Густаво дефинитивно беше последен играч пред Касиљас, но тој не ја пипна топката.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom