UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
R

Rigel Kent

Гостин
Ај некој кој повеќе се разбира да каже дали имало офсајд при голот на Рибери или не.
Густаво дефинитивно беше последен играч пред Касиљас, но тој не ја пипна топката.
Nemase offside bidejki nikoj ne mu popreci na Casillas nemase nikakva neregularna situacija

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.959
Имаше офсајд пошто со тоа последниот играч на Баерн му сметаше на Касиљас. Али нема врска......мислам дека поштен е резултатот засега.
Туку што му беше филмот на будалава дека Мурињо последен славел на Алијанц? Нели тогаш кога Пандев даде гол, Леонардо беше тренер?!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај некој кој повеќе се разбира да каже дали имало офсајд при голот на Рибери или не.
Густаво дефинитивно беше последен играч пред Касиљас, но тој не ја пипна топката.
Ако е пред голманот и ако му смета при негова интервенција, се суди офсајд, без разлика дали ја удрел топката или не.
Ама нема врска, мање битно. Идемо второ полувреме :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Да ја удреше Густаво топката, ќе беше офсајд.
Ноуп, офсајд е секако.

Мада нема везе, еден гол.

Примети некој дека Робен доби жолт за тоа што Пепе лани доби црвен? Штета што не судеше Веб тогаш.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
мадридисти се попалија дека офсајд имало. а влечењето од рамос врз рибери никој не го спомнуе :свиркам:

R

Rigel Kent

Гостин
Имаше офсајд пошто со тоа последниот играч на Баерн му сметаше на Касиљас. Али нема врска......мислам дека поштен е резултатот засега.
Туку што му беше филмот на будалава дека Мурињо последен славел на Алијанц? Нели тогаш кога Пандев даде гол, Леонардо беше тренер?!
Da da izmesa sezoni :pos: 2010 demek bil posleden poraz od Inter a togas igraa finale Inter i Bayern. Posledniot poraz bese od Inter ama so Leonardo vo cetvrtfinale minatata godina.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
мадридисти се попалија дека офсајд имало. а влечењето од рамос врз рибери никој не го спомнуе :свиркам:
Гледањето телетабиси и фудбал не е исто. Остани на првово, појќе ти одговара ;)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Искрено имаше мал контакт со топката...Можеше да суди офсајд...И плус дека му пречеше на Касиљас...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Имаше пасисвен офсајд и се свири од проста причина што беше буквално пред Касисљас и со самото тоа му попречи при интервенцијата.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Некако во овие 45 минути играчите на Реал во нападот Роналдо, Бензема, Ди Марија ми делуваат себично.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.827
Поени од реакции
40.206
Ноуп, офсајд е секако.

Мада нема везе, еден гол.

Примети некој дека Робен доби жолт за тоа што Пепе лани доби црвен? Штета што не судеше Веб тогаш.
Дечко пасивен офсајд е, не учествуваше во "акцијата". Да ја удреше да имаше контакт со топката, ќе судеше офсајд.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Крај краева, зависи од судија до судија. Едни го судат, едни не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom