Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
пази на сон само да не ти излезамЏони бе друже сегде те има бе
пази на сон само да не ти излезамЏони бе друже сегде те има бе
Едно е да сакаш друго е да ги клецашСтварно, шо јајте за Тери безвезе... шо демек вие светци сте не изневерувате и не сакате да ги клецате девојките на вашите другари и колеги...
Колку паметен пост пиша сега, секоја ти чест.Едно е да сакаш друго е да ги клецаш
На кој начин бе дете? Ајде да карикирам малце. Дали срцето ќе ти беше на место, ако се досудеше пенал за Челзи, кој ќе беше промашен и Иниеста да погодеше во 92? Ама тогаш ќе беа други муабети, како овие имале среќа, бла бла. Секогаш ќе се најде мана, секогаш!Вечерва иако повеќето очекуваат многу голови јас не очекувам (јебига претчувство) па во обложувачки стил би ја типувал 0-2.
Што се однесува до утрешниот натпревар и судии-мудии само ќе кажам дека 2009 Челзи имаше тим кој Барса можеше да го запре само на тој начин но во 2012 иако сум фан на Челзи знам дека Барса може регуларно да стигне до финале.
Сепак и желбата на Сините да се реваншираат за тоа пред три години е голема и тоа е она што го држи овој натпревар избалансиран и во неизвесност.
За ова ќе правевме муабет доколку пеналот беше досуден ама бидејќи не беше лесно е да си правиме сценарија како Лампард погодил старец на трибина или Валдес со глава одбранил пенал.На кој начин бе дете? Ајде да карикирам малце. Дали срцето ќе ти беше на место, ако се досудеше пенал за Челзи, кој ќе беше промашен и Иниеста да погодеше во 92? Ама тогаш ќе беа други муабети, како овие имале среќа, бла бла. Секогаш ќе се најде мана, секогаш!
Мое мислење, Баерн имаат најголем посед во европа после Барса, официјални податоци. Мурињо ќе излезе подефанзивно како секогаш на гости у нокаут фаза. Баерн со Крос и Швајни ќе ја држат топката, да ја ослободат одбраната од притисок. Баерн околу 62-63 % на топка.Ми треба мислење од вас за посед топка на Баерн - Реал... Што мислите како ќе бидат процентите и зашто!
58:42 ќе биде на крај.Ми треба мислење од вас за посед топка на Баерн - Реал... Што мислите како ќе бидат процентите и зашто!
Во некој твој шизобарсахејтер свет.На крај краева и самиот знаеш дека се работеше за пенали а не пенал и кои се шансите сите тие да бидат промашени?
Фала фала... иако си навијач на баерн... али се надевам дека добро ги познаваш... и јас сум истомисленик само не во толкав процент... али сметам дека Баерн треба да имаат повеќе од 55% пошто Реал мислам ќе игра на брзи контри и позатворена тактикаМое мислење, Баерн имаат најголем посед во европа после Барса, официјални податоци. Мурињо ќе излезе подефанзивно како секогаш на гости у нокаут фаза. Баерн со Крос и Швајни ќе ја држат топката, да ја ослободат одбраната од притисок. Баерн околу 62-63 % на топка.
Реал 10%, Минхен 10% и Барселона 80%.Ми треба мислење од вас за посед топка на Баерн - Реал... Што мислите како ќе бидат процентите и зашто!
Што правиме ако Челзи оди во финале?Платини кажа шо имаше да кажи - финале Ел Класико. Милом или силом, не е битно. Ако не им оди сами, и Барселона и Мадрид ќе имаат судиска помош. Толку е едноставно.
Реал 10%, Минхен 10% и Барселона 80%.
Оти толку се јаки.