UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Се осмели да кажеш дека Реал игра ферплеј? ФЕРПЛЕЈ?
Пепе игра ферплеј? Рамос? Марсело? Знаеш ли воопшто какво значење има зборот? Можда играат БРЗ и АТРАКТИВЕН фудбал, а за ферплеј мало морген. И меѓу другото најде да кажеш за Јунајтед и Барса дека даваат голови од пенали и офсајди? Ма немој.. изледа првата половина од сезоната многу брзо ја забораваш како тоа на Реал скоро секоја можна утакмица им судеа пенал и успат колку имаше маргинални судиски грешки во полза на Реал. Не значи тоа дека ако на две последоватолни утакмици на Јунајтед им судат пенал (од кој вториот бесе ЧИСТ) дека играат тапа фудбал. Барем за Роналдо неможеш да ми кажеш каков глумец е. И да се разбериме. БЕЗ РАЗЛИКА на театралното пајгање на било кој играч, доколку има контакт, има и пенал. Тоа што играчите знаат да го филуваат ударот/контактот, тоа е веќе друго.
У лига на шампиони, кажи ми ти колку пати им досудија непостоечки пенали, непостоечки фаули пред шеснаесетник, колку маргинални судиски грешки имаше во полза на Реал? Па после сери дека не играт ферплеј ебааго. У ЛШ оваа сезона се максимално коректни што сакате зборете.

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Мене ми е страв исто така,како што кажа еден член од претходните страни,да не ја реши некој "трет играч" од типот на Веб и неговите помошници....Типувам 2-1 за Баерн.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ниту еден тим во светот не игра фер плеј..секоја цел ги оправдува средствата и во секој тим се наоѓа по некаков идиот кој прави глупости..но во Мадрид работата е тоа што ги има повеќе..па и Мурињо на клупата тоа на се личи на фер плеј екипа не личи...!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.629
Поени од реакции
22.654
Е баш таа личност на последниот двомеч Челзи-Барса дојде во соблекувалната и ви ја честита победата,и покрај тоа катастрофално судење истата вечер.
Искрено прв пат слушам(читам) за ова, ако е стварно, голем потег е тоа од негова страна, некако ми е дури и тешко за верување. :D
Кажав дека како играч е извонреден, секогаш се жртвува на теренот, дава максимум за тимот, кога ќе ми текне како легна за со глава да блокира и да ја спаси репрезентацијата на СП 2010. (y) Ама, како личност, посебно после случките со Бриџ и проблемот со расизмот, немам почит за Тери како личност.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Тери е играчиште бе..тоа што премногу бодови Челзи оваа сезона изгуби заради него е друга работа..а тоа што е класа дефанзивец и многу интелегентен е трета работа:D..а тоа што е motherfucker е четврта работа:D

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Се поставува прашањето за вечер:
Дали Челзи ќе успее да ги победи судиите ?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ well... a very small contact can cost them a very large excessive decision. :icon_lol:

H

HoT IcE

Гостин
Искрено прв пат слушам(читам) за ова, ако е стварно, голем потег е тоа од негова страна, некако ми е дури и тешко за верување. :D
Кажав дека како играч е извонреден, секогаш се жртвува на теренот, дава максимум за тимот, кога ќе ми текне како легна за со глава да блокира и да ја спаси репрезентацијата на СП 2010. (y) Ама, како личност, посебно после случките со Бриџ и проблемот со расизмот, немам почит за Тери како личност.
Тери плачеше додека ја раскажуваше приказна за дете кое починало од рак.
Имаше уште една вест за екс-играч млад играч на академијата во Челзи, во која тој изјави дека кога се повредил и неговата кариера зависела од операција во Дубаи, Тери му ја платил целата операција и одмор на Малдиви заедно со неговото семејство, но за жал коленото на момчето не било за фудбал.
Го барав линкот ама неможам да го најдам.

Како и да е, Тери не е светец, нормално, и Гигс ја прцаше жената на брат му па што?
Тери е вистинска легенда, играч, капитен и се што значи фудбалер во вистинска смисла на зборот.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Тери е играчиште бе..тоа што премногу бодови Челзи оваа сезона изгуби заради него е друга работа..а тоа што е класа дефанзивец и многу интелегентен е трета работа:D..а тоа што е motherfucker е четврта работа:D
Па како иначе би ги легнувал ако не е интелигентен?
Или место добрата техника во прашање е нешто друго? :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ниту еден тим во светот не игра фер плеј..секоја цел ги оправдува средствата и во секој тим се наоѓа по некаков идиот кој прави глупости..но во Мадрид работата е тоа што ги има повеќе..па и Мурињо на клупата тоа на се личи на фер плеј екипа не личи...!
Џони бе друже сегде те има бе :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom