UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Стварно, шо јајте за Тери безвезе... шо демек вие светци сте не изневерувате и не сакате да ги клецате девојките на вашите другари и колеги...
Едно е да сакаш друго е да ги клецаш :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.740
Поени од реакции
43.872
Moja желба за вечер - победа на Баерн 1 или 2 гола разлика, за уште појак реванш.. Би сакал 2:1 или 3:1.. Очекувам супер натпревар, бидејќи одсекогаш за мене Баерн - Реал играле екстра-утакмици и како помал да ми дадеа да одберам натпревар кој ќе го гледам, а да не игра Јунајтед на него, дефинитивно ќе кажев Баерн - Реал.. :)

K

kalimer0

Гостин
Вечерва иако повеќето очекуваат многу голови јас не очекувам (јебига претчувство) па во обложувачки стил би ја типувал 0-2.

Што се однесува до утрешниот натпревар и судии-мудии само ќе кажам дека 2009 Челзи имаше тим кој Барса можеше да го запре само на тој начин но во 2012, иако сум фан на Челзи знам дека Барса може регуларно да стигне до финале.

Сепак и желбата на Сините да се реваншираат за тоа пред три години е голема и тоа е она што го држи овој натпревар избалансиран и во неизвесност.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Вечерва иако повеќето очекуваат многу голови јас не очекувам (јебига претчувство) па во обложувачки стил би ја типувал 0-2.

Што се однесува до утрешниот натпревар и судии-мудии само ќе кажам дека 2009 Челзи имаше тим кој Барса можеше да го запре само на тој начин но во 2012 иако сум фан на Челзи знам дека Барса може регуларно да стигне до финале.

Сепак и желбата на Сините да се реваншираат за тоа пред три години е голема и тоа е она што го држи овој натпревар избалансиран и во неизвесност.
На кој начин бе дете? Ајде да карикирам малце. Дали срцето ќе ти беше на место, ако се досудеше пенал за Челзи, кој ќе беше промашен и Иниеста да погодеше во 92? Ама тогаш ќе беа други муабети, како овие имале среќа, бла бла. Секогаш ќе се најде мана, секогаш!

K

kalimer0

Гостин
На кој начин бе дете? Ајде да карикирам малце. Дали срцето ќе ти беше на место, ако се досудеше пенал за Челзи, кој ќе беше промашен и Иниеста да погодеше во 92? Ама тогаш ќе беа други муабети, како овие имале среќа, бла бла. Секогаш ќе се најде мана, секогаш!
За ова ќе правевме муабет доколку пеналот беше досуден ама бидејќи не беше лесно е да си правиме сценарија како Лампард погодил старец на трибина или Валдес со глава одбранил пенал.

На крај краева и самиот знаеш дека се работеше за пенали а не пенал и кои се шансите сите тие да бидат промашени?

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Ми треба мислење од вас за посед топка на Баерн - Реал... Што мислите како ќе бидат процентите и зашто!

M

Mario Gómez

Гостин
Ми треба мислење од вас за посед топка на Баерн - Реал... Што мислите како ќе бидат процентите и зашто!
Мое мислење, Баерн имаат најголем посед во европа после Барса, официјални податоци. Мурињо ќе излезе подефанзивно како секогаш на гости у нокаут фаза. Баерн со Крос и Швајни ќе ја држат топката, да ја ослободат одбраната од притисок. Баерн околу 62-63 % на топка.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
58:42 ќе биде на крај. :)
На крај краева и самиот знаеш дека се работеше за пенали а не пенал и кои се шансите сите тие да бидат промашени?
Во некој твој шизобарсахејтер свет.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Какви мечеви ќе бидат овие,класика(предчуство)...

Баерн-Реал

Ќе биде доста интересно.Му ја префрли тежината на Баерн(фаворити се Баерн),играчиве на Баерн ветуваат пожртвуваност а Мадриѓаниве пак се многу самоуверени.Ќе биде доста жустро и интересно.
Типувам на Баерн.Сметам дека го имаат потребното да го победат Реал , пред се го играат оној типичен Германски фудбал(нема предавање до задна секунда) + да го ставиме на маса финалето во Минхен.На повидок е право дерби..

Според играчкиот кадар сметам дека е Реал поквалитетен тим од Баерн но тука се работи за 2 натпревари и се игра на резултат.

Ќе биде тешко,Баерн ќе игра повеќе да не приме гол на свој терен а Реал да постигне гол на гостински терен.

Мој тип:Баерн-Реал 2:0(Стрелец Гомеш-ќе фати слепецов два одпадока од одбраната на Реал која умее да зезне баш во вакви стресни мечеви)

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Мое мислење, Баерн имаат најголем посед во европа после Барса, официјални податоци. Мурињо ќе излезе подефанзивно како секогаш на гости у нокаут фаза. Баерн со Крос и Швајни ќе ја држат топката, да ја ослободат одбраната од притисок. Баерн околу 62-63 % на топка.
Фала фала... иако си навијач на баерн... али се надевам дека добро ги познаваш... и јас сум истомисленик само не во толкав процент... али сметам дека Баерн треба да имаат повеќе од 55% пошто Реал мислам ќе игра на брзи контри и позатворена тактика

F

fantomX

Гостин
Платини кажа шо имаше да кажи - финале Ел Класико. Милом или силом, не е битно. Ако не им оди сами, и Барселона и Мадрид ќе имаат судиска помош. Толку е едноставно.

Реал 10%, Минхен 10% и Барселона 80%.

Оти толку се јаки.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Платини кажа шо имаше да кажи - финале Ел Класико. Милом или силом, не е битно. Ако не им оди сами, и Барселона и Мадрид ќе имаат судиска помош. Толку е едноставно.

Реал 10%, Минхен 10% и Барселона 80%.

Оти толку се јаки.
Што правиме ако Челзи оди во финале?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Што сте запнале со тоа дека финалето ќе се игра на нивен терен па сега треба да им се отстапи да играат финале само заради тоа? Чекајте малку да биде доделено финалето на Камп Ноу па тогаш Барса може да биде исклучена од натпреварување директно ќе играат финале. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom