A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Благодарам на одговорите на сите што потполно ми одговоривте на прашањава, сега значи можеби ќе платам пенал на ОНЕ и ќе го исклучам интернетот, или ќе чекам договорот да ми истече и да земам на Близу. Ќе земам на Близу и што биде нека биде, и така на ОНЕ интернетот не е ништо подобар од интернетот на Близу. :vozbud::)

palpem, гледам дека пингот ти е многу низок, додека кај мене на ОНЕ е 100-150-200. :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
Пингот е најнизок на blizoo, иначе дали можи само интернет да приклучиш незнам кај мене е пакет со dtv i telefon...
А оние шо се жала на фб пола од нив незнаат компјутерот да си го пуштат...

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Пингот е најнизок на blizoo, иначе дали можи само интернет да приклучиш незнам кај мене е пакет со dtv i telefon...
Ма како жаби само крекаат. :D

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Точно! Повеќето врска си немаат од со компјутер работа, оваков интернет не е за секаков ***** ...
Мене нетот ми е одличен, ова со кабелот се среди и алал да им е на брзината! Дојдоа, направија, средија...

Кој и да сака да стави, Zakonceto, знам дека си тука од кај мене, не му ја мисли ставај си Близу..Поготово што кај нас е доста стабилен нетот и не е ко кај другите реони, што не е фер спрема другите што плаќаат ИСТА месечна рата...

Едно нешто што ми недостасува од Neotel WiMax-от, е тоа ако немаш 2-3 дена нет, ти ги одбиваат од сметката (па дури и еден ден ако немаш). Овие не.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Точно! Повеќето врска си немаат од со компјутер работа, оваков интернет не е за секаков ***** ...
Мене нетот ми е одличен, ова со кабелот се среди и алал да им е на брзината! Дојдоа, направија, средија...

Кој и да сака да стави, Zakonceto, знам дека си тука од кај мене, не му ја мисли ставај си Близу..Поготово што кај нас е доста стабилен нетот и не е ко кај другите реони, што не е фер спрема другите што плаќаат ИСТА месечна рата...

Едно нешто што ми недостасува од Neotel WiMax-от, е тоа ако немаш 2-3 дена нет, ти ги одбиваат од сметката (па дури и еден ден ако немаш). Овие не.
Ееее, уште да направат како Неотел, супер ќе биде, ама тоа не е важно, важното е што нетот е постабилен и брз. :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464

Дади приговор ќе ти одбијат. Јас така направив треба да ми одбиле од сегашната сметка.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Дади приговор ќе ти одбијат. Јас така направив треба да ми одбиле од сегашната сметка.
Шипки варени што ќе ти добијат. Не ми се верува. Ама, ајде, тогаш, ќе веруваме во чуда. :pos::tapp::D:cuc:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Шипки варени што ќе ти добијат. Не ми се верува. Ама, ајде, тогаш, ќе веруваме во чуда. :pos::tapp::D:cuc:
Ќе ти кажам за неколку дена кога ќе стигне сметката дали одбиле :)
Mожеш комотно да ги пријавиш на АЕК или кај сакаш зошто во договорот стои дека треба да те обесштетат ако не ти пружаат некои од услугите.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Е, да, сега ме потсети за АЕК, да, тогаш можеби законски одбиваат. Тогаш супер е. :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Темава прво не треба да има наставка интернет пошо вака лаже дека ја нудат и таа услуга.
Три дена сурфам на интернет поспор од dial-up и тоа преоптеретен dial-up.
Само ајде, ова се случува ретко, така да ќе прескокнам и ќе се задоволам со тоа што иам неограничен даунлоад и солидна брзина во остатокот од времето.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Темава прво не треба да има наставка интернет пошо вака лаже дека ја нудат и таа услуга.
Само ајде, ова се случува ретко, така да ќе прескокнам и ќе се задоволам со тоа што иам неограничен даунлоад и солидна брзина во остатокот од времето.
Еј брат, сеа немој ти да ме премислуваш. :D:icon_lol:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
Барајси го проблемо во тебе или во реоно твој..Ако нечини интернето од близо нема да чини никаде.. Ако не чини кај тебе а се е во ред кај другите значи има проблем тука во близина или switcho или кај тебе.,.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Барајси го проблемо во тебе или во реоно твој..Ако нечини интернето од близо нема да чини никаде.. Ако не чини кај тебе а се е во ред кај другите значи има проблем тука во близина или switcho или кај тебе.,.
Е ако е проблемот во реонот мој пак е на близу проблем не е мој. Не заебавај - не можат да се пофалат со некој јак квалитет. За телефонот муабет да не правиме
--- надополнето: 17 април 2012 во 21:22 ---
Еј брат, сеа немој ти да ме премислуваш. :D:icon_lol:
Абе не е многу често ова. Забушаваат така од време на време, ама ти викам - се трпи :)))

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
Само што си отидоа овие од Близу ми монтираа све, глејте го резултатот:

:D :D

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Само што си отидоа овие од Близу ми монтираа све, глејте го резултатот:

:D :D
Ајде, со здравје да си го користиш, и да ја лупаш главата од ѕид кога ѓе ти падне. :D :D

Се зафркавам, ајде нека ти биде све добро и да споделуваш позитивни искуства. Кој пакет го зема и колку време ти го монтираа?

Kajgana Shop

На врв Bottom