- Член од
- 15 март 2010
- Мислења
- 5.869
- Поени од реакции
- 6.383
Е многу јака логика, нема што. Секој кој се бори за опстанок по дифолт победува , така ?Па по логика не би требало да е 2ка . либерец се бори за врвот а острава за да не испадне
Е многу јака логика, нема што. Секој кој се бори за опстанок по дифолт победува , така ?Па по логика не би требало да е 2ка . либерец се бори за врвот а острава за да не испадне
Почнаа да го креваат коефициентот на Либерец, нешто чудно се случува со уплатите денес, од сабајле почна да паѓа на 2 . Од после да почнат да го креваат.... Сомнително... Сепак си стојам на тоа дека неможе секоја екипа шо се бори за опстанок да опстане.. кој ќе испаѓа? ... Ќе видиме кој ќе биде во право . Со среќаЈа ти идам контра тука.
Изненадување според мене.
Острава - Либерец 1
Еве го она што ти кажував ... Острава паметам секоја година игра вака и последните кола ја спасуваат или сама се спасува од испаѓање .. минимум нерешено ке извадат ..Почнаа да го креваат коефициентот на Либерец, нешто чудно се случува со уплатите денес, од сабајле почна да паѓа на 2 . Од после да почнат да го креваат.... Сомнително... Сепак си стојам на тоа дека неможе секоја екипа шо се бори за опстанок да опстане.. кој ќе испаѓа? ... Ќе видиме кој ќе биде во право . Со среќа
1-2 ... Биче занимљиво до крај.....Еве го она што ти кажував ... Острава паметам секоја година игра вака и последните кола ја спасуваат или сама се спасува од испаѓање .. минимум нерешено ке извадат ..
1-3 . Како што кажав неможе секоја екипа да опстане у прва лига...ќе ставам после добитно ливче...Сега ги чекам Топџиите за убави пари... ми треба само 1 ... Да не врнеше ќе одев до клад. да покријам на x2 ... Ама ... мрза сум тешка... АЈМО АРСЕНААААЛOstrava-Liberec 2 @1.90 (Sportlajf) , после киксот на Спарта Прага еве шанса за Либерец да си го врати првото место на само 5 кола до крајот. На нет веќе е во голем пад коефициентот.
Со здравје да си ги трошиш парите .. добитен си ако не направат некои мучки овие арсенал гомнава ..1-3 . Како што кажав неможе секоја екипа да опстане у прва лига...ќе ставам после добитно ливче...Сега ги чекам Топџиите за убави пари... ми треба само 1 ... Да не врнеше ќе одев до клад. да покријам на x2 ... Ама ... мрза сум тешка... АЈМО АРСЕНААААЛ
Се смеам а треба да плачам ја играв на сингл арсенал со сите пари што ги имам а 9 минута е губат 2:0
кај мене до 11 работи..за вечер Ланус 1 (1.90)Да не знаете до коа работи бетсити во скопје во центар што е? или кај да провериме...
Што се задеси со арсенал бе... лелеллелелелеллеле
5-2 КОНЕЧЕН ... ЌЕ ГИ ОТВОРАТ КО ПАШТЕТА!Се смеам а треба да плачам ја играв на сингл арсенал со сите пари што ги имам а 9 минута е губат 2:0
Да играше манчестер па да се надевам на овој резултат, ама арсенал игра така да 3:2 максимум (дали и до таму ке стигнат )5-2 КОНЕЧЕН ... ЌЕ ГИ ОТВОРАТ КО ПАШТЕТА!