Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Па по логика не би требало да е 2ка . либерец се бори за врвот а острава за да не испадне :D
Е многу јака логика, нема што. Секој кој се бори за опстанок по дифолт победува , така ? :eek:

А

Анноун

Гостин
ок , што е многу, многу е . идеме вечер нба , утре монте карло тенис.

Шарлот - Њу Олеанс Тим1 -90.5 @1.90
Чикаго - Вашингтон Тим2 -87.5 @1.90

Њу орлеанс кога игра . кошеви многу нема . Кај шарлот повторно отсутен најдобриот поентер Магети . Имаат милион порази по ред.

Вашингтон тињите нема што да бараат во Чикаго . Игфра роуз , ќе има јака одбрана . Само да не излезе некој резултат 110- 90 , опуштено да играат Чикаго цел меч со големо водство .

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Ја ти идам контра тука.
Изненадување според мене.
Острава - Либерец 1
Почнаа да го креваат коефициентот на Либерец, нешто чудно се случува со уплатите денес, од сабајле почна да паѓа на 2 . Од после да почнат да го креваат.... Сомнително... Сепак си стојам на тоа дека неможе секоја екипа шо се бори за опстанок да опстане.. кој ќе испаѓа? ... Ќе видиме кој ќе биде во право . Со среќа :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Почнаа да го креваат коефициентот на Либерец, нешто чудно се случува со уплатите денес, од сабајле почна да паѓа на 2 . Од после да почнат да го креваат.... Сомнително... Сепак си стојам на тоа дека неможе секоја екипа шо се бори за опстанок да опстане.. кој ќе испаѓа? ... Ќе видиме кој ќе биде во право . Со среќа :)
Еве го она што ти кажував ... Острава паметам секоја година игра вака и последните кола ја спасуваат или сама се спасува од испаѓање .. минимум нерешено ке извадат ..

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Еве го она што ти кажував ... Острава паметам секоја година игра вака и последните кола ја спасуваат или сама се спасува од испаѓање .. минимум нерешено ке извадат ..
1-2 :P ... Биче занимљиво до крај.....

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Ostrava-Liberec 2 @1.90 (Sportlajf) , после киксот на Спарта Прага еве шанса за Либерец да си го врати првото место на само 5 кола до крајот. На нет веќе е во голем пад коефициентот.
1-3 . Како што кажав неможе секоја екипа да опстане у прва лига...ќе ставам после добитно ливче...Сега ги чекам Топџиите за убави пари... ми треба само 1 ... Да не врнеше ќе одев до клад. да покријам на x2 ... Ама ... мрза сум тешка... АЈМО АРСЕНААААЛ :cuc:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
1-3 . Како што кажав неможе секоја екипа да опстане у прва лига...ќе ставам после добитно ливче...Сега ги чекам Топџиите за убави пари... ми треба само 1 ... Да не врнеше ќе одев до клад. да покријам на x2 ... Ама ... мрза сум тешка... АЈМО АРСЕНААААЛ :cuc:
Со здравје да си ги трошиш парите .. :D добитен си ако не направат некои мучки овие арсенал гомнава ..

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Се смеам а треба да плачам :pos: ја играв на сингл арсенал со сите пари што ги имам а 9 минута е губат 2:0 :pos:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Да не знаете до коа работи бетсити во скопје во центар што е? или кај да провериме...

Што се задеси со арсенал бе... лелеллелелелеллеле

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Да не знаете до коа работи бетсити во скопје во центар што е? или кај да провериме...

Што се задеси со арсенал бе... лелеллелелелеллеле
кај мене до 11 работи..за вечер Ланус 1 (1.90)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
2-2 максимум да завршува.. :D од 2-4 ја имам на ливче.. а за сега се ми иде во прилог.. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom