Нови игри

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Ако имате Windows Phone ќе можете да ја играте синхронизирано со хбох. Играш на телефон зачувуваш продолжуваш од истото место на хбох. Интересно
Како со скајрим што направија од XBOX на РС и обратно. Добро ќе биде ако во иднина за повеќето игри го прават ова (телефон - конзола - РС)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Како со скајрим што направија од XBOX на РС и обратно. Добро ќе биде ако во иднина за повеќето игри го прават ова (телефон - конзола - РС)
Се надевам дека ќе почнат сите така интересна работа во секој случај.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Grand Theft Auto V DEV BUILD XBOX360-Caravan

Само што искочи на TorrentLeech, hell yeah!

Член од
2 април 2012
Мислења
9
Поени од реакции
3
Far Cry 3 1st Gameplay Trailer: Dr. Earnhardt [Xbox 360 North America]
Ги обожавам халуциогениве печурки (или растенија)...

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Ај и официјално нека биде биде: Crysis 3 ќе ја играме другата година!

Ќе играме како Prophet, пак во New York, нека не ве буни сликава и не мислете дека пак ќе се префрли дејствието на островот, градот сега е поделен на седум зони т.н. Седум Чуда и секој од нив ќе биде уникатен.
Е сега не ми е јасно дали ова е пред или после случувањата во 2-та, бидејќи Prophet е мртов. Исто така каде се Psycho и Nomad?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Значи пак ќе биде срање, а? :unsure:

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Значи пак ќе биде срање, а? :unsure:
Уште не се знае ништо, од поглед на приказна барем требаше да има експанзија да ги покријат случувањата меѓу кецот и 2-та. Од технички поглед, енџинот ќе биде модифициран Cry Engine 3. Дефинитивно треба да го земат типот што го правеше Maldo HD модот за 2-та (y)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.032
Gleam naci slemovi, francuski odela, mecevi, nadvor roboti, ovoj so raka moznost da manipulira so vreme i prostor i celata prikazna se orientira kon odmazda, najgolemoto klise vo igrite.

kolku ludo da izgleda, premnogu ludo za mene, mada siguren sum i za grafickata. :D

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Се очекуваше да има нова 007 игра, со оглед како заврши последната, Bloodstone(мислам беше).

Kajgana Shop

На врв Bottom