- Член од
- 10 декември 2010
- Мислења
- 6.607
- Поени од реакции
- 8.292
На СК+ утре у 9 и 30 сабајле има реприза кој не гледал
Не бев во можност да гоп гледам и овој натпревар.. ај ако може некој долг хајлајтс!
Повелете.Може некој линк да ја симнам утакмицата не ја гледав....
Следната сезона очекувам уште да се подобри Џони покрај ВидичFergie also says his 'heart sank' when Vidic was ruled out but that Jonny Evans has developed into 'arguably best defender in the country'.
Следната сезона мислам дека Џони ќе оди на лев бек, со оглед на тоа што Фабио иде на позајмица а Евра ќе добива се поепизодна улога во клубов. Но ако е точно тоа што чув дека на Рио му бил понуден нов договор но со напоменување дека ќе игра некаде околу 20 натпревари наредната сезона, значи може Џони и да игра со Видиќ. Сепак од ланската сезона видовме колку функционираат Џони и ВидиќСледната сезона очекувам уште да се подобри Џони покрај Видич![]()
Зошто да не оди на пред сезонската тура нели требаше да се опорави од повредата на крајот на сезоната ? А за тоа што велиш Еванс да биде лев бек не верувам добар си е тој како централен мислам дека САФ ќе купи некој лев бек пример Сисоко од Лион или Жорди Алба од Валенсија како замена за Евра за кој и јас мислам дека од следаната сезона ќе има се поепизодна улога во клубов бидејќи веќе остаре и не е како што беше пред некоја сезона.Следната сезона мислам дека Џони ќе оди на лев бек, со оглед на тоа што Фабио иде на позајмица а Евра ќе добива се поепизодна улога во клубов. Но ако е точно тоа што чув дека на Рио му бил понуден нов договор но со напоменување дека ќе игра некаде околу 20 натпревари наредната сезона, значи може Џони и да игра со Видиќ. Сепак од ланската сезона видовме колку функционираат Џони и Видиќ, многу лош тандем, подобар тандем се Смолинг и Видиќ - Рио и Еванс. Па ако стариот мисли дека Џони - Видиќ ќе е негов тандем за наредна сезона, се надевам дека летово на турата ќе работат на воигрувањето на овие двајца. И додека ја пишував оваа реченица ми текна дека стариот рече дека Видиќ нема да оди на пред сезонската тура
и моментално не знам што да пишам наредно и ќе го оставам постов вака.
Ќе се опорави ама ќе се опоравувал на Керингтон, исто како Рио што правеше кога Хески го повреди на СП.Зошто да не оди на пред сезонската тура нели требаше да се опорави од повредата на крај на сезоната ?