Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ќе се опорави ама ќе се опоравувал на Керингтон, исто како Рио што правеше кога Хески го повреди на СП.
Штета што капитенот нема да оди на подготовки летово ама најважно е да се опорави комплетно бидеќи ќе ни биде потребен за наредната сезона

Фросе...ако оди Џони на лев бек џабе сме го пуштале цела сезона да игра пред Џонс и Смолинг во средина...Џони ќе биде печен за замена на Рио/Вида и според мене тие би имале поепизодна улога (поготово Рио) во наредната сезона, а со одењето на позајмица на Фабио сигурно ќе дојде и нов лев бек според мене. Ништо чудно да биде вметнат Фабио и во дилот за Гаитан ако го купуваме ова лето.

Можно е ова да е опција ама мислам дека САФ знае дека близнаците се поврзани и не би направил вакво нешто :/

Можно е ова да е опција ама мислам дека САФ знае дека близнаците се поврзани и не би направил вакво нешто :/

Јас искрено сум против позајмица и продажба на Фабио најпрвин поради што е доста приврзан со Рафаел, а и поради тоа што треба да добие вистинска шанса по левата страна, нешто што Рафаел го доби десно. Е сега само САФ знае најдобро како ќе тера во оваа одлука...

Инаку Јанг мора малку да биде пофер, глупаво е да се фрла на секаков контакт...Секоја чест за квалитетот што го поседува ама тоа што се фрла како будала при секој контакт си прави лошо реноме според мене...Мора САФ да го испее малку :))

Јас искрено сум против позајмица и продажба на Фабио најпрвин поради што е доста приврзан со Рафаел, а и поради тоа што треба да добие вистинска шанса по левата страна, нешто што Рафаел го доби десно. Е сега само САФ знае најдобро како ќе тера во оваа одлука...

Инаку Јанг мора малку да биде пофер, глупаво е да се фрла на секаков контакт...Секоја чест за квалитетот што го поседува ама тоа што се фрла како будала при секој контакт си прави лошо реноме според мене...Мора САФ да го испее малку :))

Чим САФ го среди Нани да не дајва, мачкина кашлица е овој :D

Според мене, мислам дека ќе земиме нов лев бек,најверојатно Фабио на позајмица да стекни искуство,што и самиот Фергусон мислам го изјави тоа.... па дури тогаш да има за ротирање двајца леви бекови,Рафаел доби повеќе шанса(му се усреќи) и навистина го бива,во последно време ме изненадува!

Јас ќе се држам до мислењето на Фросе т.е. го имам истото мислење откако видов за тоа дека Фабио ќе иде на позајмница наредната сезона.Фергусон прави многу паметен потег што го праќа Фабио на позајмница наредната сезона евентуално во Виган(ако не испаднат) они се совршено место за него, детето има многу голем талент и кога го гледам на некои утакмици кога ќе влезе дури и подобар е од Евра освен у утрчувањата мала разлика има,а у дефанзива го растура Евра.

И да сигурен сум дека Еванс наредната сезона ќе се мењаат на левата страна, незнам дали некој го гледал Еванс лево ама игра одлично по таа страна.На Фудбал Менаџер го играм кога ќе се повреди Фабио или Евра е суспендиран.

Исто сметам дека наредната сезона Смолинг ќе биде форсиран да игра со Видич у дефанзива зашто многу добро се покажаа лани додека беше повреден Рио.А Џонс ќе биде по сконцентриран у средина со Керик/Сколс и ќе биде ротиран по потреба

Џони за С.Ирска најчесто игра лев бек, кај нас знаеме како стојат работите за таа позиција.. :D

543382_332562673463515_317032978349818_842210_818652808_n.jpg

:icon_lol:

Абе ќе си купиме лево бекче што малце ќе му дава конкуренција на Евра, кога Фабио не успеа. Едвај го направивме Џони како штопер, цела сезона се радуваме, и позиција да му мењаме :D А и се навикнавме на експлозивно-офанзивен бек во Евра, така да не би ни одговарал Џони многу :)

Абе ќе си купиме лево бекче што малце ќе му дава конкуренција на Евра, кога Фабио не успеа. Едвај го направивме Џони како штопер, цела сезона се радуваме, и позиција да му мењаме :D А и се навикнавме на експлозивно-офанзивен бек во Евра, така да не би ни одговарал Џони многу
шанса нема ново да се купи сега фабио оди една година на позајмица ако изигра стандардно толку на евра му се и годините по другата сезона фабио стандарден ке си бид за манчестер добар играч е ферги не го пушта сигурно

шанса нема ново да се купи сега фабио оди една година на позајмица ако изигра стандардно толку на евра му се и годините по другата сезона фабио стандарден ке си бид за манчестер добар играч е ферги не го пушта сигурно

Не дека ќе го пушти, ама нареднава ако отиде на позајмица, не верувам дека ќе останеме со Евра/Еванс само.

Има шанси, Натаниел Клајн од Кристал Палас ќе дојде веројатно како слободен агент. Одбивал да потпише нов договор а е многу поврзуван со нас.

Него, ви текнува ли лани како се тресевме поготово првиот дел од сезоната кога САФ ќе кажеше дека Рафа нема да игра или ќе паузираше поради картони? :eek: Сега за во одбраната имаме избор ехаа :cool:

Со самото тоа што за три/четири дена, после пораз, ние победуваме со 4-0 и имаме одлична игра, кажува дека против Виган било само мало опуштање, ладич :)

П.С. Ќе има масовна собиранка во Агер & Сагер за дербито со Сити? Да знам да си планирам, ако има добра организација :)

Почна на големо да се зборува веќе за овој трансфер. Фабио ќе бил само на годишна позајмица а Македа со целосен трансфер. Па добар диил би бил. Прв бев да се доведе Гаитан, но сега некако некој сомнеж ми се ствара, и аргентинец е.​
Но верувам ќе биде многу од него ајде​
Едит: Fabio's agent: "There is the possibility that Fabio could go to Benfica. SAF has already talked to me & Fabio about that possibility"​

Почна на големо да се зборува веќе за овој трансфер. Фабио ќе бил само на годишна позајмица а Македа со целосен трансфер. Па добар диил би бил. Прв бев да се доведе Гаитан, но сега некако некој сомнеж ми се ствара, и аргентинец е.​
Но верувам ќе биде многу од него ајде​
Одличен трансфер, ем тазе играч ем полесна каса ем да се ослободима од товар малу :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom