Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Луѓе, контакт ИМАШЕ, има судијата алиби за пеналов, ама ме НЕРВИРА :@ што Јанг се фрла онака како да го застрелале со снајпер. Полно онакви пенали се досудија сезонава ама не памтам некој да се фрлаше ко него.

Can you find Ashley Young? 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 o-|-< 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃웃 웃

умрев :pos:

Луѓе, контакт ИМАШЕ, има судијата алиби за пеналов, ама ме НЕРВИРА :mad: што Јанг се фрла онака како да го застрелале со снајпер. Полно онакви пенали се досудија сезонава ама не памтам некој да се фрлаше ко него.

Can you find Ashley Young? 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 o-|-< 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃 웃웃 웃

умрев :pos:
имаше контакт да ... празен пат пред јанг овој се фрли да му ја гази ногата .... имаше контакт ама од јанг .... а се фрли мислиш дека ќе умира !!!

имаше контакт да ... празен пат пред јанг овој се фрли да му ја гази ногата .... имаше контакт ама од јанг .... а се фрли мислиш дека ќе умира !!!

Не, не , остај, имаше контакт, професионален фаул, па само Џеко досега 3 пати го имам видено да изнуди онакви пенали, само што не мораше да се фрли онака ко да вежба скокови во вода.

Не, не , остај, имаше контакт, професионален фаул, па само Џеко досега 3 пати го имам видено да изнуди онакви пенали, само што не мораше да се фрли онака ко да вежба скокови во вода.
Ферги треба да сврти некој муабет со младичот ... не за друго , не е стилот на Манчестер Јунајтед да игра на тој начин !!!! BTW го видовте Рио при пеналот, беше свртен со грб чекаше и кога виде реакција на навивачите и он почна да плеска :D
Ова на сколс , волеј од корна омилено му стана против вила а ?

ufff dobro e srcevo mi zastana za skols
--- надополнето: 15 април 2012 во 17:46 ---

vaka treba malku na welbeck i jang da im go dade na poluvreme SAF

Е уште ова го немам видено,да нејчиме пенал,не бил стилот,а стил е да изгубиме од Виган? :pos:

Едноставно доминиравме на терен..... грев ќе беше да останеше резултатот 1 разлика.. :confused:

Сакав да почекам да заврши мечот, па затоа не искоментирав на полувреме.. Ама сега мора да кажам.. Вејн Руни - флоп оф д деј.. 80% му се погрешни додавања, на неколку пати на најглуп можен начин ја изгуби топката, жими жими пеналот што го погоди.. И неколку утакмици наназад не му оди баш.. Ептен ме интересира колку грешни додавања има направено во последните 3-4 утакмици.. Ако може да најде некој нека постира на темава..

Ете го Бугарот бе, глејте сеа како ќе дае 3 гола од нигде :icon_lol:

За денешниот натпревар ќе кажам само еден збор.. -> Magnificent!!

Инаку ми се допаѓа што Клеверли конечно (после повредите) почна да ја враќа формата од почетокот на сезоната и што Нани даде гол..

GGMU!

michael_jackson.jpg

Ете висока победа, сеа пак ли нешто нема да чини? :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom