Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Супер натпревар ... заслужена победа + 3 нови бода за нас :D ... црна точка според мене само Јанг со тоа нуркањето негово ... !!!!

Glory Glory Manchester United

Nani. :pipi:

Добро е, лесна победа .. 20ката е се поблиску.

Интересен меч солидна партија на Манчестер и морам да кажам Де Геа е сосема променет од она момче на почетокот на сезоната кој не можеше да мине натпревар без некој кикс.
Мен оф тхе меч ис Емиле Хески (или шипанзото како што го нарекоа англиските коментатори ).
Пополека Манчестер се движи кон 20-та уште 4 натпревари но се побрзо доаѓа и големото дерби помеѓу двата Манчестерови екипи за кое со многу големо нетрпение го чекам.

Ви текнува 2006/07 како ја освоивме фактички титулата на нивни терен? :D Сакам нешто слично такво да биде :Р

Нека ги постира некој головите и најинтересните моменти пошто не го гледав натпреварот..

И ако некој ја има сликата кога Рио завртен со грб го испрати пеналот на Руни. :cool:

Доминиравме цела утакмица,истата заврши со убедливи 4-0,но најмногу сум изненаден и сум среќен заради РАФАЕЛ ќе стане ЅВЕРИШТЕ!!!

Не бев во можност да гоп гледам и овој натпревар.. ај ако може некој долг хајлајтс!

Според хајлајтсот изгледа добро сме играле :vozbud: а и како може поинаку кога се ближи крајот на сезоната? Со душа го чекам денот кога ќе ја плеснеме Барса...тоа ќе биде мојот втор личен празник во мојот живот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom