Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
На СК+ утре у 9 и 30 сабајле има реприза кој не гледал

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Денес одигравме феноменелен натпревар и заслужено ги освоивме 3-те бода ,сите играчи беа добри денес ама посебно ми е мило што Клеверли и Нани почнаа да си ја враќаат формата и што Де Геа со неговите настапи им ги затвори устите на критичарите , јас верував во него и кога правеше киксови на почетокот на сезоната за наредната сезона очекувам уште повеќе од него да почне и рекорди да руши ,мислем дека дечкото за некој сезона ќе биде подобар дури и од ВДС ,исто така мора да се пофали и Рафа кој денес беше звериште по денеста страна одличен и во напад и во одбрана само да не се повредува и сиугрно ќе биде најдобар десен бек во светот за 1-2 сезони. Сега ни останува уште Евертон да ги победеиме и титилата е наша 1000000000000 % ама ако играме како денес и со Евертон убеден сум дека ќе ги победиме и после во дербито на Манчестер да им покажеме на Арапите кој е кој во Англија :)

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
И играта и резултатот добри, ама Нани ми го прави кефо :))

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
А дали некој забележа напредок кај Евра ... едно време беше тешко дрво му ја кршеа кичмата ама се има многу поправено од тогаш ... што знам барем мене така ми изгледа !!!

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Fergie also says his 'heart sank' when Vidic was ruled out but that Jonny Evans has developed into 'arguably best defender in the country'.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Следната сезона очекувам уште да се подобри Џони покрај Видич :)
Следната сезона мислам дека Џони ќе оди на лев бек, со оглед на тоа што Фабио иде на позајмица а Евра ќе добива се поепизодна улога во клубов. Но ако е точно тоа што чув дека на Рио му бил понуден нов договор но со напоменување дека ќе игра некаде околу 20 натпревари наредната сезона, значи може Џони и да игра со Видиќ. Сепак од ланската сезона видовме колку функционираат Џони и Видиќ :unsure:, многу лош тандем, подобар тандем се Смолинг и Видиќ - Рио и Еванс. Па ако стариот мисли дека Џони - Видиќ ќе е негов тандем за наредна сезона, се надевам дека летово на турата ќе работат на воигрувањето на овие двајца. И додека ја пишував оваа реченица ми текна дека стариот рече дека Видиќ нема да оди на пред сезонската тура :facepalm: и моментално не знам што да пишам наредно и ќе го оставам постов вака.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Одличен натпревар и конечно поубедлива победа што и очекував. Не знам само шо да кажам за играта на Сколс. :cuc:

Керик и Рафаел над просекот исто, одбраната на ниво иако речиси само ние игравме. Добро е шо Руни редовно си стрела иако е во "потивка" форма. Се прашувам колку голови би постигнал доколку игра строго истурен напред со силен среден ред позади него што шутира од далечина, нешто као Сколс денеска, или Сколс на помлади години. Јанг ова не мораше да го направи, секако ќе ги плесневме и без тој пенал.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Фросе...ако оди Џони на лев бек џабе сме го пуштале цела сезона да игра пред Џонс и Смолинг во средина...Џони ќе биде печен за замена на Рио/Вида и според мене тие би имале поепизодна улога (поготово Рио) во наредната сезона, а со одењето на позајмица на Фабио сигурно ќе дојде и нов лев бек според мене. Ништо чудно да биде вметнат Фабио и во дилот за Гаитан ако го купуваме ова лето.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Следната сезона мислам дека Џони ќе оди на лев бек, со оглед на тоа што Фабио иде на позајмица а Евра ќе добива се поепизодна улога во клубов. Но ако е точно тоа што чув дека на Рио му бил понуден нов договор но со напоменување дека ќе игра некаде околу 20 натпревари наредната сезона, значи може Џони и да игра со Видиќ. Сепак од ланската сезона видовме колку функционираат Џони и Видиќ :unsure:, многу лош тандем, подобар тандем се Смолинг и Видиќ - Рио и Еванс. Па ако стариот мисли дека Џони - Видиќ ќе е негов тандем за наредна сезона, се надевам дека летово на турата ќе работат на воигрувањето на овие двајца. И додека ја пишував оваа реченица ми текна дека стариот рече дека Видиќ нема да оди на пред сезонската тура :facepalm: и моментално не знам што да пишам наредно и ќе го оставам постов вака.
Зошто да не оди на пред сезонската тура нели требаше да се опорави од повредата на крајот на сезоната ? А за тоа што велиш Еванс да биде лев бек не верувам добар си е тој како централен мислам дека САФ ќе купи некој лев бек пример Сисоко од Лион или Жорди Алба од Валенсија како замена за Евра за кој и јас мислам дека од следаната сезона ќе има се поепизодна улога во клубов бидејќи веќе остаре и не е како што беше пред некоја сезона.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зошто да не оди на пред сезонската тура нели требаше да се опорави од повредата на крај на сезоната ?
Ќе се опорави ама ќе се опоравувал на Керингтон, исто како Рио што правеше кога Хески го повреди на СП.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Предсезонската тура е пренапорна, а тој со пауза од 6-7 месеци ќе неможе да ја издржи. Ќе си тренира на карингтон со посебна програма и супер ќе се подготви физички а за другото...

Kajgana Shop

На врв Bottom