Не сум видел ја дајв од Суарез, незнам за што праиш муабет...Не беше Суарез. Инаку ќе беше возможна верзија.![]()
Знајш шо коментари се налупаа од manure фанови заради вакви потези на местизо расистот?Не беше Суарез. Инаку ќе беше возможна верзија.![]()
Знам.Знајш шо коментари се налупаа од manure фанови заради вакви потези на местизо расистот?
Знајш, знајш![]()
На како освоена титула??п.с. да му се плукнам на задоволството ако треба да се радувам на вака освоена титула
А па ко демек Сити ако освојат заслужено ќе е со судиските одлуки кои и тие ги имаа во нивна корист?Незнам зошто ваквите ситуации не ги разгледуваат од ФА, и да ги третираат исто како и другите инциденти и да делат казни од најмалку три меча суспензија.
п.с. да му се плукнам на задоволството ако треба да се радувам на вака освоена титула
Затоа толку често се јавуваат/јавуваме.А
Ама ве научивме веќе дека се јавувате само кога ќе се досуди нешто наводно во корист на Манчестер, .
Мило ми е што прекинавте штрајк ради оваЗатоа толку често се јавуваат/јавуваме.![]()
Не, не сум претставник на фановите на Ливерпул, да не биде сфатено погрешно моето тролачко портфолио на темата.Мило ми е што прекинавте штрајк ради ова![]()
![]()
Ви се погоди викендот, во Финале од ФА Куп сте.. Чекај да дојде ПЛ викенд (за вас) да видиме дали ќе се јавите..Затоа толку често се јавуваат/јавуваме.![]()
Не се правдај сеа. Штрајкбрејкер!Не, не сум претставник на фановите на Ливерпул, да не биде сфатено погрешно моето тролачко портфолио на темата.![]()