Не сум видел ја дајв од Суарез, незнам за што праиш муабет...Не беше Суарез. Инаку ќе беше возможна верзија.
Знајш шо коментари се налупаа од manure фанови заради вакви потези на местизо расистот?Не беше Суарез. Инаку ќе беше возможна верзија.
Знам. Aма Суарез не е english most flamboyant winger пред европско првенство. Ова ќе си пројде тивко.Знајш шо коментари се налупаа од manure фанови заради вакви потези на местизо расистот?
Знајш, знајш
На како освоена титула??п.с. да му се плукнам на задоволството ако треба да се радувам на вака освоена титула
А па ко демек Сити ако освојат заслужено ќе е со судиските одлуки кои и тие ги имаа во нивна корист?Незнам зошто ваквите ситуации не ги разгледуваат од ФА, и да ги третираат исто како и другите инциденти и да делат казни од најмалку три меча суспензија.
п.с. да му се плукнам на задоволството ако треба да се радувам на вака освоена титула
Затоа толку често се јавуваат/јавуваме.А
Ама ве научивме веќе дека се јавувате само кога ќе се досуди нешто наводно во корист на Манчестер, .
Мило ми е што прекинавте штрајк ради оваЗатоа толку често се јавуваат/јавуваме.
Не, не сум претставник на фановите на Ливерпул, да не биде сфатено погрешно моето тролачко портфолио на темата.Мило ми е што прекинавте штрајк ради ова
Ви се погоди викендот, во Финале од ФА Куп сте.. Чекај да дојде ПЛ викенд (за вас) да видиме дали ќе се јавите..Затоа толку често се јавуваат/јавуваме.
Не се правдај сеа. Штрајкбрејкер!Не, не сум претставник на фановите на Ливерпул, да не биде сфатено погрешно моето тролачко портфолио на темата.