H
HoT IcE
Гостин
37 гола се од пенали, за од слободни немам најдено статистика.Има статистика колку од вкупниот број се од прекин (пенал/слободен) ?
37 гола се од пенали, за од слободни немам најдено статистика.Има статистика колку од вкупниот број се од прекин (пенал/слободен) ?
Суарез и Керол треба на настава да му одат. Овој дефинитивно е најбољи дајвер во лигата.Уште еден ‘дајв‘ на Јанг?
А кој е коефициентот дека Јунајтед ќе добие пенал во клучен натпревар од лигата преку театрлано паѓање? 1.001?^
^
1.01 беше коефициентот дека прв ќе се појавиш на темава.![]()
Кај виде контакт, озбилно те прашувам?Абе има контакт ама ме нервира онака што се фрла, една од причините поради кои што бев против негов трансфер летово![]()
Ако е една од причините наведи ги и другите ме интересира?Абе има контакт ама ме нервира онака што се фрла, една од причините поради кои што бев против негов трансфер летово![]()
Гифот го глеаш или натпреварот т.е. моментот кога беше контактот,одговори ми брзо без размислување!Кај виде контакт, озбилно те прашувам?
Јас цело време гледам и не видов никаков контакт, ако мислиш на тоа со колено, мислам дека нема.
Не е константен у форма, игра многу топло-ладно, од тоа што го имам пратено во Вила.Ако е една од причините наведи ги и другите ме интересира?![]()
Гифот.Ако е една од причините наведи ги и другите ме интересира?
--- надополнето: 15 април 2012 во 18:03 ---
Гифот го глеаш или натпреварот т.е. моментот кога беше контактот,одговори ми брзо без размислување!
Ќе ти објаснам најкратко, оној само ја намести ногата, и Јанг онака професионално си се сопна на неговата нога и се испрверти.Не е константен у форма, игра многу топло-ладно, од тоа што го имам пратено во Вила.
За Јунајтед неможам да коментирам како игра.
--- надополнето: 15 април 2012 во 18:03 ---
Гифот.