Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

S

Shellshock nam67

Гостин
да ги пуштам да ме тепаат ... е нема мамичето нивно ...

Izreka koja ja kazal Jordan piperkata
Istorijata se povtoruva
 

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.826
Поени од реакции
6.351
Претседателот е командант на армијата, а тие "пола" ,"цела" се нереални..
Доволно е еден да предаде да направи тешка пиздарија,па сега ти види колку снага против нив би имала нашата армија и полиција.
За можни дезертерства,премини на другата страна,напади на свои,саботажи,предавства......... што сакаат можат да прават.
 
Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Оф море до сите што навиваваат тука за војна се надевам дека последиците ќе ги осетите во свој двор.Дека пак ако почне не мислам дека ќе заврши додека си седите по кафичите во Скопје.

А највиновни за сето ова што се случува во Македонија се политичките партии,ако дојде до регрутација првиот и последен куршум ќе оди во првиот политичар кој ќе го сретнам,
 

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
Абе можно е да се професионалци и да се избегани за косово,ама па имаме и ние гранична полиција,сигурно се води евиденција кој излегол,кога излегол,има камери не е тоа туку така.

Само треба да оставиме полицијата да го реши случајот.

А и војна ? Реално би не вратила назад 20 години,нема никој да дозволи војна......мислам на големите играчи.
i mislisi ti deka legasalno ke pominat
 

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
mesto da bezobrazno okrivuvate nekogo,eve predlog :
. ZEMETE PARAFINSKA RAKAVICA OD SITE PRIPADNICI NA EDINICATA "ALFI" ŠTO BILE NA SMENA NA TERENOT ČAIR-ŽELEZARA!!!
 
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Уф колку лошо се чуствувам ... Во Скопје играм кошарка и живеам, се вратив сега за празникот, страв ми е искрено после празникот да се вратам во Скопје, иако живеам во Аеродрм кај што ги нема.Ова излегува од контрола, ало луѓее што се случува?Со моите 17 години страв ми е сега безбедно со слушалки на уши на тренинг да одам и да се вратам.

Многу ми е жал што во земјава каде што живеам се дешава ова, многу ... Не ми се вреува, како е можно, во нашава држава да се плашиме од луѓе кој дошле тука, полн сум со омраза, полн ....Па еве следниот викенд имам утакмица во Чаир, со панцир да идам да играм

Збунет сум, многу збунет и незнам во моментот што е праведно, но знам дека пак ќе се обидат да сокријат, пак ќе се обидат овци да не напраат, знам .... Да се плашиш во СВОЈА ДРЖАВА, ВО СВОЈОТ ГЛАВЕН ГРАД СО КОЈ АВТОБУС СЕ ВОЗИШ, ВО АВТОБУСТ ДА НЕМА АЛБАНЦИ БИДЕЈЌИ ЌЕ ТЕ ИСТЕПААТ, ДО КОГА БЕ, ДО КОГА?МИСЛЕТЕ ИДИОТИ СМЕ, ДЕТОНАТОР, КАКОВ ДЕТНАТОР БЕ?ПОКЕР МАШИНИ, ЕВЕ ВИ СЕГА ПОКЕР МАШИНИ, ПОКЕР ВИ НАПРАВИЈА, 4 КЕЦА, 4 18 ГОДИШНИЦИ УБИЈА.
 
N

Nessa Alcarin

Гостин
офф лелеее, на што личи коментарот!! да си чутиме и да се делиме уште од сега, и да останеме без држава..

женска глава:tapp:
Баш напротив, не треба да ќутиме. Треба да удриме таму каде што треба, сложно. Јас кажав и пак ќе кажам, гласав за држава во која ќе можам слободно да живеам, а не кога ќе стане густо, деца од 19 години да им ја разрешуваат ситуацијата.
 
Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
zostoooooooo ???
sto sakaat be se im dadovme rabota obrazovanie zenite privilegija sekakva pocnaa da ne ubivaat sakaat da ne sotrat kade vo svetot ima malcinstvo so site ovie prava kade ? A NASHA DRZAVA ... strav da ti e na malcinstvo da se sprotistavish nemozesh ubijci vo zatvor da stavish ke recat na etnicka baza (haski slucai) i posle ubivaat e ubivaat koga se na sloboda
 

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.478
Е да, во право си. Подобро да повикуваш на одмазда и да им ја исполнуваш агендата на оние кон кои е насочена твојата омраза нели?
Тешко е да се мисли, знам...:unsure:
--- надополнето: 13 април 2012 во 20:37 ---

Тоа важи за сите, и ако треба и на кинески ќе го преведам.
Е па ајде Ипси,најди некој кој ќе го преведе Кроули на албански и закачи го ова на албански форуми.Којзнае,може ќе има ефект.
 
Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
kolku dobro znaes.
Po malce vas vi treba vojna...od tri strani ste so albanci. Kosovo Albanija i Zapadna Makedonija i plus Amerika se znae zad koj stoi:pos:
Јас сум Бугарин, си нашол кој да плашиш со Албанците не се ни ни на армијата ниту на сојузниците, а и да има војна Албанија не и одговара да се меша во Македонија тоа ќе го завршат Косоварите.
 

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
zamislis i tie da bile sega ne daj boze megju masakriranite
ej drzavo do kaj stignavme !!!
Не сакам ни да го замислам тоа верувај,не сакам ни да ги замислам последиците низ цело Ѓорче ако тоа беше вистина...
 
Член од
11 април 2012
Мислења
20
Поени од реакции
10
Местово кај што се убиени децата е во моја близина.. уште од малечок сум знаел дека местово е ризично.. место за средби на секакви луге.. а тоа што тврдите дека албанци се сторителите покажува само колку не ви е гајле дека 4 млади луѓе умреле туку поважно ви е да сте војувале.. ах какви филмаши има само ..
 

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
e zatoa trebas da mislime na vreme severnata granica na delot so kosovo i del od zapadnata trebase da gi barikadirame so vreme da postavime stolbovi so bodlikava zica i da pustime struja po istata da nema sansi ilegalno da se minuva taa granica ama nie gradevme voini na konji ne znam so e sega ke si ja cadime glavata
 

Kajgana Shop

На врв Bottom