S
Shellshock nam67
Гостин
да ги пуштам да ме тепаат ... е нема мамичето нивно ...
Izreka koja ja kazal Jordan piperkata
Istorijata se povtoruva
Izreka koja ja kazal Jordan piperkata
Istorijata se povtoruva
Доволно е еден да предаде да направи тешка пиздарија,па сега ти види колку снага против нив би имала нашата армија и полиција.Претседателот е командант на армијата, а тие "пола" ,"цела" се нереални..
ti podobro od mene znaes?Albanija ne dojde da vi pomogne vo 2001 ta tuku toa bea Kosovarite koj vojuvaa so Makedonija .
Ako bilo navistina deka nemalo kosovari zosto nemase konflikt vo Kicevo,Struga,Debar,Gostivar ?
i mislisi ti deka legasalno ke pominatАбе можно е да се професионалци и да се избегани за косово,ама па имаме и ние гранична полиција,сигурно се води евиденција кој излегол,кога излегол,има камери не е тоа туку така.
Само треба да оставиме полицијата да го реши случајот.
А и војна ? Реално би не вратила назад 20 години,нема никој да дозволи војна......мислам на големите играчи.
Podobro od tebe znam !ti podobro od mene znaes?
ovde sum bil nemozes ti mene da mi kazes kako bilo
Баш напротив, не треба да ќутиме. Треба да удриме таму каде што треба, сложно. Јас кажав и пак ќе кажам, гласав за држава во која ќе можам слободно да живеам, а не кога ќе стане густо, деца од 19 години да им ја разрешуваат ситуацијата.офф лелеее, на што личи коментарот!! да си чутиме и да се делиме уште од сега, и да останеме без држава..
женска глава
Е па ајде Ипси,најди некој кој ќе го преведе Кроули на албански и закачи го ова на албански форуми.Којзнае,може ќе има ефект.Е да, во право си. Подобро да повикуваш на одмазда и да им ја исполнуваш агендата на оние кон кои е насочена твојата омраза нели?
Тешко е да се мисли, знам...
--- надополнето: 13 април 2012 во 20:37 ---
Тоа важи за сите, и ако треба и на кинески ќе го преведам.
Јас сум Бугарин, си нашол кој да плашиш со Албанците не се ни ни на армијата ниту на сојузниците, а и да има војна Албанија не и одговара да се меша во Македонија тоа ќе го завршат Косоварите.kolku dobro znaes.
Po malce vas vi treba vojna...od tri strani ste so albanci. Kosovo Albanija i Zapadna Makedonija i plus Amerika se znae zad koj stoi
Не сакам ни да го замислам тоа верувај,не сакам ни да ги замислам последиците низ цело Ѓорче ако тоа беше вистина...zamislis i tie da bile sega ne daj boze megju masakriranite
ej drzavo do kaj stignavme !!!