- Член од
- 29 март 2012
- Мислења
- 1.370
- Поени од реакции
- 1.235
Каде има протест?
Море да се запалат треба тие први....ја чекаат онаа мустаклијата да смисли говор...Шител ,Анал 5 , МТВ никој од сабајле ништо не е известил .. само 24 вести неколку пати известуваа од сабајле .. другите телевизии чекат команди од погоре шо да кажат ..
Ау човече ова не ти требаше.Нешто поглупо немам прочитано во скоро време.Не ми се верува.Ako bea albanci ili ANA kako sto nekoi spekuliraat SVEDOKOT NEMASE DA BIDE UBIENNNNN ajde cao
Ако беше АНА до сеа ќе се испофалеа бе, нели научи дека се фалбаџиска формација, во право е човеко!Ау човече ова не ти требаше.Нешто поглупо немам прочитано во скоро време.Не ми се верува.
Значит да беа Албанци или АНА на сведокот ќе му остаеа свои лични податоци,а???
RIP за убиените.Страшно.
На кајгана, од револт рекордно се полнат страни.Каде има протест?
На граница меѓу Бутел и Радишани.Каде има протест?
Блокада на патниот правец Бутел - Радишани поради убистватаСтварно луѓе ако има информации за некаков протест кажете.
Слушај ако имаш докази дека се албанци оди во полиција, а не тука да кењаш глупости.Незнам прво во струга се бунеа незнам маски незнам што тогаш викаа на војна на сред плоштад ,у гостивар напднаа цајкан он се одбрани може сурово после исто кршеа викаа на војна и сл. креша се по автобусиве на телевизија намерно не кажуваа дека се албанци за да се не се дигне тензијата ок. Роднините на убиените викаа на крвна одмазда ок. Сега ова убиени добро
И зарем верувате дека не се Шклиптари браво
Цитро, можам да земам пушка?
Можам
Можам да шетам по улица и да пукам по се што мрда? Можам
И како ти на форумов ќе ме окарактеризираш? Како албанец кој пукаше по прилепските улици?
Се додека не се открие нешто се ќе биде само лаење напразно. Не ги бранам албанците, но нема ни да ги обвинувам
и пази им ги коментариве сигурно се мафијшиСе молат Албанците да не коментираат на темава !!!! Додека не се докаже дека ова не е нивно дело не смеат да имаат пристап тука и да ми се праат паметни со нивните размислувања.