Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.304
Мора да се организира некаков протест зошто не можеме да седиме и гледаме како секој ден убиват Македонци и ништо не правиме за тоа.
мора мора
 

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.300
Поени од реакции
16.365
Еј, деца ај бе престанете да си праите филмови и разноразни криминалистички сценарија.
 
Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
медиуми наши до каде ќе одат со нивните глупости бре? Наместо да има вести вонредни нонстоп денес....тие ми ги даваат они гадните индиски и турски серии.....Треба да се прогласи ден на жалост а не да ми се праат ко ништо да не се случило.
 

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
ќе чекам да видам шо ќе кажат официјално пред да изјаснам мислење .. Али овоа е дефинитивно ликвидација , наредени ко сардини , со куршум у глава плус убиен сведок .. Повеќе на војска отколку на мафија звуче .. и коа сме веќе кај мафија , колку често у последните 20 години сте слушнале мафија вака да ликвидира млади деца ?? Мафијата се пукаа по кафичи , у јавно и тоа воглавно беа 30-50 годишни луѓе , не деца од 18 години .. не верувам дека е мафија ..

Белоглави козоебачи да се е отворена опција , плус мислам дека не е случајно ова шо се дешава на Велигден , најголемиот Христијански празник .. ваков масакр не се прави случајно , по вакво сценарио .. али ќе почекам да видам шо ќе изјават .. баш ме интересира шо ќе биде изјавата ..
 

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.205
Поени од реакции
1.238
Потребна е иницијатива за враќање на смртната казна во македонија, најитно што може.

По згрозен не сум бил во животот, колку од ѕверството, толку од медиумите на кои трешти музика и се пуштаат репортажи за некакви си чуда.

Нека се слика министерката за внатрешни со смрдливи покер-апарати и нека снима филмови. А нејзините полициајци не смеат да влезат по селата во кои оружје се чува како украси по куќите...
Ако се врати ќе останеме без градоначалници премиери министри прецедатели директори...
А толку е жално да се осудат млади министри на смртна казна, души они тазе у политиката
 
Член од
6 јули 2011
Мислења
17
Поени од реакции
5
Доколку заменик министерот Џељаљ Бајрами излезе пред целата јавност и рече : Во 21:30 часот во местото Железарско езеро , дошло најпрвин до вербална расправија за паркинг место меѓу 15 лица против 1 лице , после што , 5 момчиња му се нафрлиле на лицето Х.Л ... у му нанеле тешка телесна повреда гребнатинка во малиот прст од десната рака ... затоа лицето Х.Л во самоодбрана , отишол до неговиот автомобил , го зел својот калашников , се вратил на местото на настанот , и ги молел напаѓачите да престанат да му го тероризираат малиот прст , но овие и понатаму го тепале ... при што овој пукал 3 пати во воздух , и потоа во самоодбрана ги стрелал сите петорица.о.
Абе ајде ?! Како може некој да држи калашников во рака и истовремено да јаде ќутек од 5 деца? КАКВИ СЕ ОВИЕ ГЛУПОСТИ ?
 

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
медиуми наши до каде ќе одат со нивните глупости бре? Наместо да има вести вонредни нонстоп денес....тие ми ги даваат они гадните индиски и турски серии.....Треба да се прогласи ден на жалост а не да ми се праат ко ништо да не се случило.
Шител ,Анал 5 , МТВ никој од сабајле ништо не е известил .. само 24 вести неколку пати известуваа од сабајле .. другите телевизии чекат команди од погоре шо да кажат ..
 
Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Пред да го ставиш тој изрод тука,помисли на Јохан.Си ја бранеше предавникот државата у кафана со чолиќ на увце и бране на коленце.
Tarculovski li be ???? Abe so me interesira toj ja znam za ljube sto pravese.I ete gledate li kako ve podeli zivotot vo makedonija na crveni beli zolto tatari grci i sto znam sto a ne gledate deka tie luge togas odma ripnaa da ja branat drzavata uste po prvite ispukani kursumi vo selo brest.Zalno ... i vie istite tie gi negirate deka ne branea.Epa ok.Raduvajte se denes i sami tepajte se, barem togas zad grb ni stoese politickiot vrv a denes iame bog da cuva politicari.Sekoj gleda prez prizmata na partii nacii institucii i sto ti znam sto dodeka jas samo gledam koj bese po smel poslednive 15 godini.Ljube bese pod sar planina i go pukaa so snajper ..... toa nema nikoga da go zaboravam.Tolku od mene za temava.Samo kje citam oti nema smisla, tolku ste podeleni sto ne mi se veruva.Imavme lideri sega imame prodadeni kopuci ....
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.329
Поени од реакции
7.796
Викам друже зошто ме запишуваш го знам ме знае и тој мене, ми одговори искрено дека ги тераат да казнат одреден број на луѓе а ако немаат што да казнат запишуваат евидентираат и тоа им е како доказ дека сработиле нешто.
Ете тоа работи македонскиот полицаец евидентира и запишува, собираат покер апарати одвреме навреме кога ќе дојде моментот за популизам и егоистичко мазохостичко себефалење на успешност министерска полициска.

Не се виновни обичните полицајци тие работат како ќе им наредат ги користат за паради на луѓе пред суд кои што наводно украле 50 денари од патарините, нареди се снимка пред камера лицемерие понизност и искористеност, а злосторниците на ова дело никогаш така нема да ги изведат пред суд како тој за 50 денари наводна кражба на патарина.
 

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
какво размислување зашто биле повќе занчи се мафијаши смешен си
Ништо нема смешно тука, зарем мислите дека убијците се некои млади Албанци, кои тукутака без никаква причина им дошле и пау пау пау пау ... вие сте смешни, ова е дело на професионалци и мафијози(може Македонци, може Албанци), а не на некакви си дечишта(Албанци), кои незнаат како прво како правилно се ракува со оружје, а не пак да извршат вакво прецизно убиство, ова е дело на повозрасни професионални убици/мафијози, а причините ХХХХХХ ?!
 

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.584
Поени од реакции
35.001
Селаните биле убедени дека сторителите не биле од околните села:свиркам:, си ја има некој мувата на капата:cautious:

Се некако ми мириса дека Дарди за некој ден ќе излезе со ставот дека децава биле рибари, ама некој соселанец (исто рибар) кој случајно дома имал оружје ги предупредил дека тие ловат риба на местото каде тој лови риби, ама по што тие не го послушале тој/тие морал/е да реагира/ат:свиркам:

Он:
Единствено нешто што во моментов ми паѓа на памет е: кога БРЕ македонче ќе си ја земеш судбината во свои раце
 

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.304
Незнам прво во струга се бунеа незнам маски незнам што тогаш викаа на војна на сред плоштад ,у гостивар напднаа цајкан он се одбрани може сурово после исто кршеа викаа на војна и сл. креша се по автобусиве на телевизија намерно не кажуваа дека се албанци за да се не се дигне тензијата ок. Роднините на убиените викаа на крвна одмазда ок. Сега ова убиени добро
И зарем верувате дека не се Шклиптари браво
 

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Убиени , не масакрирани се 5 македонски деца од страна на група Албанци, и МВР сега што и да каже изгубила веќе верба од народот. Каде се сега тие што коментираа за тоа дека настаните се политички, епа не се туку националистички се и бараат војна, нека не ми кажува некој дека не сакаат војна. Само дали ќе се правиме наудрени и овој пат и ќе не заебаваат политичарите проклети.
 

Neno-WH

Anyone interested?
Член од
21 септември 2008
Мислења
281
Поени од реакции
17
Имам информација од веродостоен извор дека децата биле прибрани, културни, и оделе таму само за да ловат риба, да не си праите филмови дека е ова мафијашка пресметка или не знам што.
Точно. Од пријатели кои живеат таму и кои ги знаат децата истото го чув пред некој саат.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom