Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Ако веќе знаеш што е работата, исправи ми и мене... ама и вака не бива, ама се е твој изборќе ти пишам у инбокс сеа
Ако веќе знаеш што е работата, исправи ми и мене... ама и вака не бива, ама се е твој изборќе ти пишам у инбокс сеа
За вечерва врска неам, ама тоа што се деси со детето тогаш нема ама баш никаква сличност со вечерашниов настан.Епа кажи што е причината да не нагаѓаме цела вечер.
леле кој рече дека тоа е поврзано со вечерва што се случи? еве пак ќе нагаѓам, тие од гостивар имаат роднини кои не можат да преболат, и да не ги фатат доаѓаат во скопје и го вршат делото.За вечерва врска неам, ама тоа што се деси со детето тогаш нема ама баш никаква сличност со вечерашниов настан.
ајде сеа ке ви пишам што дознав од другар близок на еден од убиениве...
Сите 5-рица ли се од Радишани, пошто не ги читав сите коментари на темава...? И толку млади сите...? Што толку направиле за вака да ги убие некој во стил на сицилијанска мафија...?вака. дечките се од радишани - ги знаат како добри односно мирни дечки ( што немора да значи сепак ) - на возраст од околу 20 години се - дури едниот е матурант во моша ( арсени јовков ) а зашто се убиени или од кого не се знае. повеќе информации утре на веси ваљда ке имаме.
Конкурирај за режисер на некој таков сличен филм во Холивуд пријателе и не ти бега Оскарлеле кој рече дека тоа е поврзано со вечерва што се случи? еве пак ќе нагаѓам, тие од гостивар имаат роднини кои не можат да преболат, и да не ги фатат доаѓаат во скопје и го вршат делото.
абе нека ти префрлат некој денар на трансакциска, оваа информација пари вреди, не ја давај за џабе.ајде сеа ке ви пишам што дознав од другар близок на еден од убиениве...
У норвешка тој што направи? да не редам примери ако некој планирал тогаш е другоа приказна, но ако се десило спонтано во рапсравија тиа е сосема друга ствар. затоа нека пишат тие што знаат за мотивот и нема више да нагаѓаме.Конкурирај за режисер на некој таков сличен филм во Холивуд пријателе и не ти бега Оскар
Момците вчера биле исто на езерото и си пецале риба...и локалните албанци кои продаваат бостан таму им фрлале камења у мамката и се рчнале тука....и денес отишле момците 2 коли според моја претпоставка ( да не грешам душа) да се пресметаат и да ги тепаат албанците....верувајте дека за поише од тепање не се способни....и може да видите до што дошло....еден човек изгледа го направил ова имале прострелни рани по цело тело..
Момците вчера биле исто на езерото и си пецале риба...и локалните албанци кои продаваат бостан таму им фрлале камења у мамката и се рчнале тука....и денес отишле момците 2 коли според моја претпоставка ( да не грешам душа) да се пресметаат и да ги тепаат албанците....верувајте дека за поише од тепање не се способни....и може да видите до што дошло....еден човек изгледа го направил ова имале прострелни рани по цело тело..