Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.642
Поени од реакции
17.523

Ti amo il capitano mio !!!

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS !!! ♥ Juventus♥ Tutta la squadra ♥ Pepe ♥ LA storia, la bandiera bianconera, il talismano, il capitano ALESSANDRO DEL PIERO ♥

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Ќе ми се направеше ептен мерак од 70 метри да им го збрцаше Видал

Да беше друг голман може ќе влезеше,али денеска што се одбрани Маркети,секој чест.Криво ми е што на баш вакви дуели ќе се повампират голманиве,бранат све живо и диво,а после од Лече или некоја друга пацерска екипа примаат смешни голови.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Да беше друг голман може ќе влезеше,али денеска што се одбрани Маркети,секој чест.Криво ми е што на баш вакви дуели ќе се повампират голманиве,бранат све живо и диво,а после од Лече или некоја друга пацерска екипа примаат смешни голови.
Е токму ова го искоментирав прееска. Ќе фати Маркети 101 топка со Јувентус и ќе ги одиграш 1 со Џенова, мечот ќе заврши 1-3 и истиот идиот ќе ги прими најсмешните три гола што си ги видел во животот!!!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Годинава го победивме Интер дома и во гости, Лацио дома и во гости, Милан дома и нерешено гости, Удинезе дома и нерешено гости, Наполи дома и нерешено гости, фали уште Рома дома и да биде туто комплето :icon_lol: На домашен терен си газиме :LOL:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Годинава го победивме Интер дома и во гости, Лацио дома и во гости, Милан дома и нерешено гости, Удинезе дома и нерешено гости, Наполи дома и нерешено гости, фали уште Рома дома и да биде туто комплето :icon_lol: На домашен терен си газиме :LOL:
Истото место на Деле Алпи растуравме само што стадионот е друг :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.493
Поени од реакции
87.405
Него вчера многу ми фалеше Стево да коментира :(. Замислете што ќе беше по постигнувањето на вториот гол...ќе ја запалеше телевизијата :pos: . Среќа за телма :)

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285

HAPPY BIRTHDAY - 64 години , денеска МАРЧЕЛО ЛИПИ .

Од 1994-1999 , 2001-2004 во ЈУВЕНТУС ..

Најдобар тренер во Серие А - 1997 , 1998 , 2003 .

Со Јувентус имаа 5 СКУДЕТО , 1 КОПА ИТАЛИЈА , 4 СУПЕР КОПА ИТАЛИАНА , 1 ЧЕМПИОНС ЛЕАГУЕ , 1 СУПЕР КУП НА ЕВРОПА , 1 СУПЕР КУП НА СВЕТООООООТ ... иииии што??

1 СВЕТСКО ПРВЕНТСВО ВО 2006 СО ИТАЛИЈААААА :)

ГРАНДЕЕЕ ЛИПИ , уште 100 :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom