Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Моментот е што се жалите дека ви биле одземени бодови :ROFLMAO:
Тоа мора да се спомне зошто гледате на работите како што на вас ви одговара.Не ми се верува дека некој од тука го има негирано овој пенал или оној врз Боатенг со Сиена на веќе решена утакмица ама кога ги спомнувате поклоните не заборавајте да го спомнете и она што ни е скратено од судиите.Ако веќе толку сакате да укажете на нешто што ни е подарено ставете го на вага со она што ни е скратено и ќе видите дали дали ни е помогнато или одмогнато.

п.с ФАКТ е дека судиите на неколку наврати ни скратија чисти победи па ако сакаш и на глава оди од Скопје до Охрид.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
[quote="јаσѕση€ја, post: 4903984, member: 17819"Исто вакво видео прво беше направено од фановите на Милан ама не ми се верува дека за тоа некој од ваша страна би сакал да дискутира.

п.с Ти реков...симни ги утакмиците,изгледај ги па дојди да ми кажеш дали мене треба да ми се смеат или тебе што се истрчуваш ко прле пред магаре.[/quote]

Сигурно нема ништо монтажа правено на видеото, се е извадок од утакмиците што се играле. А таму веќе убаво се гледа што е досудено во корист за Милан, а што не е досудено за Јувентус ..

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Разберете гледате само тоа што го сакате вие да го видите. Кренете ги главите малце, не се вртит светот околу Јуве.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Сигурно нема ништо монтажа правено на видеото, се е извадок од утакмиците што се играле. А таму веќе убаво се гледа што е досудено во корист за Милан, а што не е досудено за Јувентус ..
Исто имаш и во видеото правено од фанови на Милан.По мене малце е претерано од двете страни зошто ептен оделе со ситници што ни судиите на ПЕС не би ги приметиле но убаво се гледа дека и двата тим се оштетени во некои Х ситуации.Проблемот е што поголемиот дел од вас гледаат само како што на нив им одговара па идат со она ‘‘Милан е фаворизиран од судиите ‘‘ што апсолутно не е точно.Ако некој мисли дека ова не е вистина посочив кои утакмици да ги изгледа од почеток до крај и нека дојде да ми каже дека Милан не е оштетен на тие утакмици.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Исто имаш и во видеото правено од фанови на Милан.По мене малце е претерано од двете страни зошто ептен оделе со ситници што ни судиите на ПЕС не би ги приметиле но убаво се гледа дека и двата тим се оштетени во некои Х ситуации.Проблемот е што поголемиот дел од вас гледаат само како што на нив им одговара па идат со она ‘‘Милан е фаворизиран од судиите ‘‘ што апсолутно не е точно.Ако некој мисли дека ова не е вистина посочив кои утакмици да ги изгледа од почеток до крај и нека дојде да ми каже дека Милан не е оштетен на тие утакмици.
Се согласувам дека и вие сте оштетени, но за разлика од Милан, Јувентус е далеку по оштетен од судиите. Неможе од 31 натпревар само 1 пенал да е досуден за Јуве, некој тоа го гледа ама не сака да го суди ..

П.С ако тераме вака, до сабајле ќе си реплицираме. Било што било, боље да скратиме малку и да се фокусираме на понатамошниот тек од првенството :)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Колку денес ни помогнаа судиите и во кои ситуации добивме нивна помош ?
Ако Галијани ги плаќа судиите зошто тогаш минимум 10 бода ни се скратени токму од тие судии за кои што ти тврдиш дека се платени од Галијани ?
Скратени ви се 2 бода.Голот на Мунтари против Јуве на Сан Сиро.Толку.Сеа биди искрен и кажи колку бода ви се дадени?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Хахахаха зашто живее овој Мунтари, никој не го сака ..

--- надополнето: 11 април 2012 во 09:16 ---
Скратени ви се 2 бода.Голот на Мунтари против Јуве на Сан Сиро.Толку.Сеа биди искрен и кажи колку бода ви се дадени?
Имаше дајвинг Боатенг не знам на која утакмица и му досудија пенал, заслужи за глумата да добие казна од неколку мечеви.. Кога играа во гости со Болоња губеа 1-0 и Ибра или не ми текнува кој беше само го цивнаа и одма падна и му досудија пенал.. Со фиорентина поклонет пенал тоа на Макси лопез.. Има уште 2-3 пенали сомнителни, мислам еден против киево беше али на 1-0 и вие мислите дека е решена утакмицата на 1-0 па извини има уште да се игра а така со непостоечки пенал се руши мотивот на играчите и при 2-0 курац што ќе се вратат у дуелот...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.492
Поени од реакции
87.405
Она детено горе, да не е расист? :icon_lol:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ќе ти пишам каде сме оштетени па самиот процени дали се работи за 2 бода.(ова во 10 сабајле што ми текнува)
Првата со Фиорентина чист поништен гол за Сидорф и недосудени 2 пенали.
Со Лацио во гости на резултат 0:0 недосуден пенал за Милан.
Со Јуве на Сан Сиро поништен чист гол на Мунтари при резултат 1:0.

Подарен 1 бод со Болоња,подаред 1 бод со ...хммм дај потсети ме. :)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Igracite na Juve imaat vukpno od cel tim samo 33 utakmici propusteno radi povreda...dodeka pak tie na milan imaat propusteno 237 natprevari poradi povreda od koi najmnogu Flamini 32, gatuzo 26, cassano 21, Pato 20, Boateng 16....i pak se na vrvot...toa e sampionski tim <3 :)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Јас незнам со кое лице доаѓаат фанови на Јувентус и пишуваат коментари од типот, судиите му помагале на Милан, а несакаат да ги отворат очите бар на 5 секунди и да согледаат колку тоа уствари судиите му помогнале на Јувентус ( еднаш во најбитниот меч можеби на сезоната за двете екипи ).

А и некако уморни сме сите од тие дискусии мислам. Место за убавите работи да се фатиме ние како под дифолт за она што е лошо и најгрдо во фудаблот, али изгледа побитно им е на фановите на Јувентус, Милан да киксне или да им досудат пенал за да можат да тролаат до утре, побитно им е да тролаат за утакмица во која Милан покажа страшен шампионски карактер и успеаа да го победат Киево без клучни играчи да не речам со резерви, чим успеваат во една ваква сезона да се борат за скудето па каде би бил крајот ако сите коцки им се наредат како што треба.

Јувентус е најпријатното изненадување сезонава, потребната свежина во Италија што ќе гарантира и наредната година да гледаме уште поинтересна година во Италија. Дали ќе успеат да го издржат притисокот што ќе го носат на секоја утакмица да ги освојат сите 3 бода останува да докажат дека се способни за тоа на и на крај да завршат на првото место воопште нема да биде незаслужено напротив сосема заслужено.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070
Ситуацијата со Касано не би ја вброил во повредите. Тоа не е повреда. Тоа е ситуација која не знам како да ја окарактеризирам најдобро. Исто како да кажеш дека и Муамба се повредил. Или било кој друг играч со слична ситуација, без разлика дали се случила на или вон теренот.
Милан има одличен напад и НАЈМНОГУ благодарение на тој напад се во и на врвот на табелата(во различни делови од сезоната).

Играчите на Јуве имаат пропуштено 40, а не 33 натпревари али тоа е најмалце битно.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ситуацијата со Касано не би ја вброил во повредите. Тоа не е повреда. Тоа е ситуација која не знам како да ја окарактеризирам најдобро. Исто како да кажеш дека и Муамба се повредил. Или било кој друг играч со слична ситуација, без разлика дали се случила на или вон теренот.
Милан има одличен напад и НАЈМНОГУ благодарение на тој напад се во и на врвот на табелата(во различни делови од сезоната).

Играчите на Јуве имаат пропуштено 40, а не 33 натпревари али тоа е најмалце битно.
eden vid na povreda e od koja kasano se oporavi...baska kako mozes da kazes toa e najmalce bitno ? neka propusti pirlo 20 utakmici , kielini 15tina i bufon use tolku pa da vidime dali ne e bitno....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom