Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Шампионот се протна низ глувчи ташаци со еден едини шут на гол ":place:" ..... Утре гледајте како игра новиот шампион ;)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Шампионот се протнаа низ глувчи ташаци со еден едини шут на гол ":place:" ..... Утре гледајте како игра новиот шампион ;)
dosta placete... :) so 11 povredeni igraci i 3 suspendirani juve 5-0 ke izgubese....dosta placete... ;)

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Милан 9 пенали Јуве само 1

Јувентус НАЈДОБРА ОДБРАНА , НИТУ ЕДЕН ПООООООООРАЗ ... ЕДИНСТВЕНИ од најдобрите европски лиги...

АМАУРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :pos:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917

Јувентус НАЈДОБРА ОДБРАНА , НИТУ ЕДЕН ПООООООООРАЗ ... ЕДИНСТВЕНИ од најдобрите европски лиги...

Edinstveni od najdobrite evropski ekipi so ne se kfalivikuvaa ni liga evropa ?? :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Не вие ... Галиани ко МАГАРЕ. страв до 95 минута , КОПИЛЕТО ГНАСО многу ГРД е , СЕ ГЛЕДАА тоа имате СТРАВ , немате ни мотивација за ништо ... Утре вечер пак ВТОРИ вие.. И да... гледајте ШТО Е ФУДБАЛ.. милина бе да ја гледаш ЈУВЕ..

Оооооооо душичке напатена ај оди легни си молим те !
Ги има неколку реални навивачи на Јувентус,нема потреба да ги срамите.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868

:icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Soldier1992 иди напиј се апче за смирување, ако имаш проблем кажи си го на друго место не тука, и сам знаеш со кој состав играа а вие ни со 1 тим не можете да ги победете од можни 6 бода им земавте 2. :icon_lol:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.253
Поени од реакции
14.557
Solider, дај по ПП пиши која ти е адресата, па да ти пратам еден Диазепам, очигледно многу те изнервира победата на Милан! ;)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ха ха незнам воопшто како да ти го сватам прашањето :) .. јас не се ставив во ситуација да навивам за лацио 2010година кога со победа над Интер, Рома ќе се вратеше на првото место на табелата на 3-4 кола пред крајот на првенството, а камоли сега тоа да го направам, а и немам причина, во нормални услови утрешната утакмица би сакал да заврши нерешено, но сега ми треба пораз на лацио:D
Според постот така ми изгледаше само Јуве да изгубел битно макар и од Лацио :).Не е битно се зезав малце него сезоанва свашта видовме што ли не чека до крај

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Остајте го бе не го чепкајте сеа ќе видите кога ќе пише еден пост, сите ќе ве заебат.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
dosta placete... :) so 11 povredeni igraci i 3 suspendirani juve 5-0 ke izgubese....dosta placete... ;)
Знам како ви е со повредите, и Јуве имаше сличен проблем изминатите 2 години.. нема што да се дискутира тука.Ама денес личевте на се само на Милан не.. Овој Сидорф, да ти се згади од фудбал, инвалид у количка да игра место него повеќе ќе "претрча", и попрецизни пасови ќе дава ... Многу среќна победа , иако мислевте дека така ќе ве пуштат да тепате...

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Ве боли а?

Немате срам .. И самите знаете дека оваа година ЈУВЕНТУС е многу поспремна и по доминантна у Серие А!

Фаворизирани сте биле на многу уткамици со Пенали , Офсајди .. Не ја заслужувате и ова 1 место за 24 часа.

За некој неутрален , да ја гледаше Киево-Милан , исто као Ќустендил со Топлица :pos:

Ајде сеа не замарајте со слики без везе.. идете учете нешто од Спортот.. 2 ПАТИ ЗАЛУЖЕНООО у СЕРИЕ Б сте билеееееееееееее

алоооо :pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе дечиња ви кажав дека Киево ќе им даде на Милан, а исто така и Џенова ќе им даде ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom