dosta placete... so 11 povredeni igraci i 3 suspendirani juve 5-0 ke izgubese....dosta placete...Шампионот се протнаа низ глувчи ташаци со еден едини шут на гол "" ..... Утре гледајте како игра новиот шампион
Edinstveni od najdobrite evropski ekipi so ne se kfalivikuvaa ni liga evropa ??Милан 9 пенали Јуве само 1
Јувентус НАЈДОБРА ОДБРАНА , НИТУ ЕДЕН ПООООООООРАЗ ... ЕДИНСТВЕНИ од најдобрите европски лиги...
АМАУРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Не вие ... Галиани ко МАГАРЕ. страв до 95 минута , КОПИЛЕТО ГНАСО многу ГРД е , СЕ ГЛЕДАА тоа имате СТРАВ , немате ни мотивација за ништо ... Утре вечер пак ВТОРИ вие.. И да... гледајте ШТО Е ФУДБАЛ.. милина бе да ја гледаш ЈУВЕ..
Милан 9 пенали Јуве само 1
Јувентус НАЈДОБРА ОДБРАНА , НИТУ ЕДЕН ПООООООООРАЗ ... ЕДИНСТВЕНИ од најдобрите европски лиги...
АМАУРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Според постот така ми изгледаше само Јуве да изгубел битно макар и од Лацио .Не е битно се зезав малце него сезоанва свашта видовме што ли не чека до крајха ха незнам воопшто како да ти го сватам прашањето .. јас не се ставив во ситуација да навивам за лацио 2010година кога со победа над Интер, Рома ќе се вратеше на првото место на табелата на 3-4 кола пред крајот на првенството, а камоли сега тоа да го направам, а и немам причина, во нормални услови утрешната утакмица би сакал да заврши нерешено, но сега ми треба пораз на лацио
Знам како ви е со повредите, и Јуве имаше сличен проблем изминатите 2 години.. нема што да се дискутира тука.Ама денес личевте на се само на Милан не.. Овој Сидорф, да ти се згади од фудбал, инвалид у количка да игра место него повеќе ќе "претрча", и попрецизни пасови ќе дава ... Многу среќна победа , иако мислевте дека така ќе ве пуштат да тепате...dosta placete... so 11 povredeni igraci i 3 suspendirani juve 5-0 ke izgubese....dosta placete...