Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Знам како ви е со повредите, и Јуве имаше сличен проблем изминатите 2 години.. нема што да се дискутира тука.Ама денес личевте на се само на Милан не.. Овој Сидорф, да ти се згади од фудбал, инвалид у количка да игра место него повеќе ќе "претрча", и попрецизни пасови ќе дава ... Многу среќна победа , иако мислевте дека така ќе ве пуштат да тепате...
Немој така за вашиот иден играч.:icon_lol:

п.с Од ваша страна беа тие што мислеа дека ќе ни ја пушти Киево т.е беа убедени дека утакмицата е местена. :)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Милан 9 пенали Јуве само 1

Јувентус НАЈДОБРА ОДБРАНА , НИТУ ЕДЕН ПООООООООРАЗ ... ЕДИНСТВЕНИ од најдобрите европски лиги...

АМАУРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :pos:
За најдобра одбрана може само да сонувате дека ќе имате со само 9 примени погодоци на врвот е Вардар :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Знам како ви е со повредите, и Јуве имаше сличен проблем изминатите 2 години.. нема што да се дискутира тука.Ама денес личевте на се само на Милан не.. Овој Сидорф, да ти се згади од фудбал, инвалид у количка да игра место него повеќе ќе "претрча", и попрецизни пасови ќе дава ... Многу среќна победа , иако мислевте дека така ќе ве пуштат да тепате...
epa znaes kako e juve koa imase takvi problemi 7 zavrsi na tabela...inace so takvi igraci ko so izvadi milan denes poubava igra nema so da se ocekuva...ali znaes so golemite ekipi i so katastrofalna igra mozat da osvojot 3 boda....toa e goleminata na tie ekipi ;)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Убаво напиша Ficho погоре, греота е спрема добрите членови на вашиот фан клуб. Bianconero во моментов би изгледал вака:

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
За најдобра одбрана може само да сонувате дека ќе имате со само 9 примени погодоци на врвот е Вардар :D
Мак. 1 лига меѓу најдобрите лиги? :facepalm:

Вардар 24 утакмици , Јуве 31 .. И + квалитетот на лигата , коа се знае каква лига е Серие а .

ДА ГОСТУВАШ кај милан , Интер , Рома , Лацио, Наполи , Удине ... и другии и ДА ОСТАНЕШ НЕ ПОРАЗЕН..................... :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Soldier додека ги пишува постовите:

Soldier, не дупиш сите така? :)
:pos::pos::icon_lol::icon_lol: Me насмеа ептен слатко :D Замислете дискусииве што ги правиме на форумот да ги правиме во живо и баш коментарите на Soldier вака во живо би изгледале хахахахаха

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.253
Поени од реакции
14.557
Како да личат на нешто, кога Де Шиљо дебитира од прва минута, Гатузо нема играно од септември, Јепес уште од првиот натпревар со Лече (ако не сум грешка), Сидорф отишол у курац више, а исто и Замброта?

Затоа напишав во нашиот фан клуб, ваков состав Милан ни за пријателска не би извадил, а не на ваков важен натпревар. Греота е да се гледа каква била играта кога ќе ги знаеш сите овие работи... :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Taka e Soldier juve se najbojla ekipa ne samo vo Italia tuku i vo celiot svet..najubav futbal igraat a Milan mozat na maliot prst da mu se fanat..Juve SAMPIONI milan luzeri

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Мак. 1 лига меѓу најдобрите лиги? :facepalm:

Вардар 24 утакмици , Јуве 31 .. И + квалитетот на лигата , коа се знае каква лига е Серие а .

ДА ГОСТУВАШ кај милан , Интер , Рома , Лацио, Наполи , Удине ... и другии и ДА ОСТАНЕШ НЕ ПОРАЗЕН..................... :D
Ме боли мене каква лига неможеш со ништо да го оспориш тој усепх на Вардар како што ти викашп кој ги терал Милан да играат Лш да имаат повеќе утакмици изиграно сезонава од Јуве да не играле така и јас што да правам Јуве што игра во италијанска лига Вардар во македонска лига

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Taka e Soldier juve se najbojla ekipa ne samo vo Italia tuku i vo celiot svet..najubav futbal igraat a Milan mozat na maliot prst da mu se fanat..Juve SAMPIONI milan luzeri
:pos:

Juventus are historically the most successful club in Italian football

Juventus became the first club in the history of European football to have won all three major competitions organised by the Union of European Football Associations: the European Champions' Cup, the (now-defunct) Cup Winners' Cup and the UEFA Cup (the first Italian and Southern European side to win the tournament)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Немој така за вашиот иден играч.:icon_lol:

п.с Од ваша страна беа тие што мислеа дека ќе ни ја пушти Киево т.е беа убедени дека утакмицата е местена. :)
Зедорф иден Јувентино ? само ова ќе кажам :pos: . Шала на страна , чувајте си го , ако се повампири може и ќе ви се најде, а плус којзнае, може следната сезона уште ќе ве мачат повредите:sneaky:. Инаку не приметив кој членови заговараа дека ќе ја пушти Киево, као вие сте го имале на ти го дај ми го , со размена на играчи , или така нешто... нема везе... мај бед.. Киево се потрудија доволно, чесно , немаа среќа тоа е тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom