Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
Колку нерезонско прашање. Работа секако. И јас само саботната веројатно ќе ја гледам. Мене работното место не ми дозволува да тепам час ипол гледајќи тв
neznam shto e tolku nerezonsko... u shto kladba deka i vlada ne rabotu u petok od 14.45-15.15?
--- надополнето: 4 април 2012 во 00:22 ---
neznam shto e tolku nerezonsko... u shto kladba deka i vlada ne rabotu u petok od 14.45-15.15?
pardon 16.15...ova prvovo epten na sec bi im doshlo

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
--- надополнето: 4 април 2012 во 00:22 ---

pardon 16.15...ova prvovo epten na sec bi im doshlo
Јас работам во приватен сектор другар,клиентите немаат многу разбирање ако како оправдување за доцнење им дадеш гледање натпревар.

Нејсе, да не ја труеме темата, им посакувам се најубаво на нашите момци, и со сите проблеми кои ги имаме во репката, да извадат место во Лондон

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Јас работам во приватен сектор другар,клиентите немаат многу разбирање ако како оправдување за доцнење им дадеш гледање натпревар.

Нејсе, да не ја труеме темата, им посакувам се најубаво на нашите момци, и со сите проблеми кои ги имаме во репката, да извадат место во Лондон
Ајде, ајде... во фирмата кај што работев бевме ослободени еден саат пред полуфиналето со Шпанија, а многу се строги кога станува збор за таа работа :pos: Ама во право си, на никој не му е гајле дали Македонија играла квалификации во приватниот сектор :) Ај да беше финале, тогаш оправдано е :) И дали се знае за Георгиевски дали ќе биде повикан или овој ќе биде до толку идиот да не го повика.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Колку нерезонско прашање. Работа секако. И јас само саботната веројатно ќе ја гледам. Мене работното место не ми дозволува да тепам час ипол гледајќи тв

Си го гледал Horrible Bosses ? :)

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Гоце го има отфикарено, имам такво чуство. Само не кажаа во јавност затоа што ќе почнеа прашалниците зошто ракометарите им откажуваат, прво Левов па сега и Гоце. Изјавите на ракометарите што се во составот ме наведоа да го мислам ова.

Ванчо Димовски

"Да се повторуваме сите околу повредите нема потреба. Тие што сме тука, тие сме, Останува да играме за и тие што се повредија да го видат Лондон."

:pos:

Кирил Лазаров

"чесно од Левов е што кажа дека не може да настапи, зашто ако не е спремен и не може да одговори за Македонија и да се бори да се пласира за една Олимпијада, доста коректно е тоа од негова страна." :sneaky:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.033
Нема врска за тоа со Левов дека откажал оти „не се осеќал спремен“ - туку пошто е лут на Шундо и односот на федерацијата кон него...

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ѕидот му се гледа, се здробил средината на март од играње покер, го вежба покерфејсот за квалификацииве.
Можи чипови продава:D
Не се живее само од платата од РФМ:pipi:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Можи чипови продава:D
Не се живее само од платата од РФМ:pipi:
Пријателе дај да искористиме ние да напрајме некој денар со ракометиве како јануарито, батали Македонија.:D

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Ако направи такво нешто ветувам дека ќе гласам за него до крај на живот :D
Па ако си ја имал таа среќа да работиш у јавна администрација тогаш немаш гајле :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да се префрлиме на темата за натпреварот во петок.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Ни треба:

- авторитетен тренер аналитичар и стратег (не обичен посматрач)
- без роднински кланови у репрезентација (освен ако е заслужено)
- мора да има стартни 7 играчи и нивна замена на секоја позиција.
- ако сме дефицитарни во моментот на некоја позиција да се натурализира. Подобро на Олимпијада и Светско со еден/двајца натурализирани, него да седеме дома...( со самото учество ракометот ќе привлекува млади деца кои ќе даваат репрезентативци)

Kajgana Shop

На врв Bottom