По шо глеаш тоа? Сеа иам Thomson рутер од Т-Хоум и добар е. Овој мислиш послаб е од тој?Тој рутер иде добро со компјутер за фејсбук.
Не е баш нај нај, ама ајде, добар ќе ти биде за вајрлес.Што мислите за овој рутер: http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?pid=31115.
Знам дека ми препорачавте друг али Анхоч ми е ептен блиску, да не цепам до тоа ДД Стор.
Иначе за 5 работни дена ке ми стаат Близу, бар така рекоа![]()
Епа сега сакаш да ти кажам дека е NO.1 во светот?Абе добро одговорете зошто не е нај-нај, кои параметри да ги гледам при избор на рутер???
Хах брат не ми е гајле дизајн, прашувам дали е добар, ако не е да ми објасните зошто, не според цената или дизајнот да ми викате не чини. Нема врска цената, сигурно за да поврзам дома два компјутера нема да зиам рутер од 4 илјади.Епа сега сакаш да ти кажам дека е NO.1 во светот?Гледај ја цената па сам увери се. Иначе е добар, само дизајнот не му е добар.
![]()
За два компјутера одличен ти е рутерот што јас го имам TP-Link WR740n по продавнициве до 1000-ка ќе го најдеш (ја го земав 990ден) имаш 2 години гаранција и има ОДЛИЧЕн range...До комшиите доле на приземје (а ја сум на 3ти кат) фаќа 3-4 црти и тоа со фул брзина...Фантастичен е, на почеток нестабилен - али после одличен се покажа..И нема многу-многу да се жалиш рутер од 1000-ка е на крај краеваХах брат не ми е гајле дизајн, прашувам дали е добар, ако не е да ми објасните зошто, не според цената или дизајнот да ми викате не чини. Нема врска цената, сигурно за да поврзам дома два компјутера нема да зиам рутер од 4 илјади..
E фала, конечно некој поубаво да објасни, го зиам утре овојЗа два компјутера одличен ти е рутерот што јас го имам TP-Link WR740n по продавнициве до 1000-ка ќе го најдеш (ја го земав 990ден) имаш 2 години гаранција и има ОДЛИЧЕн range...До комшиите доле на приземје (а ја сум на 3ти кат) фаќа 3-4 црти и тоа со фул брзина...Фантастичен е, на почеток нестабилен - али после одличен се покажа..И нема многу-многу да се жалиш рутер од 1000-ка е на крај краева![]()
Така, а не оние што ги даваат од T-Home за Макс Оптик WRT54GH е катастрофа...Range и стабилност ептен слаби... Може зотоа што е Wireless-G незнам, али катастрофа е...Ете, на изглед и дизајн е убав, али перформанси ИАКО Е ЛИНКСИС е катастрофа...E фала, конечно некој поубаво да објасни, го зиам утре овој![]()