A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Топанско Поле, Чаир, Скопје.
Епа таму имаат проблеми некогаш и некои :D ако си во зграда прашај некој комшија што има ставено од близу како е задоволен или ако си во куќа комшии некои :)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Во зграда сум, ама комшииве поише имаат на т-хоум, ама на т-хоум ми викаат дека им снемувало некогаш и телефонска линија, па затоа не ми се зима. Иначе сега имам вадсл интернет на Оне и катастрофа е. Читам дека Единчо вика дека е добар сега нетот и дека не паѓа често, па си викам да пробам. :)

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Како тоа лан? Имам во влезот и на спратот сандаче.
Кога е ЛАН зона значи имаш upload колку и download...Исто ко да имаш оптички нет...И постабилен е и со многу малце пинг :D

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Кога е ЛАН зона значи имаш upload колку и download...Исто ко да имаш оптички нет...И постабилен е и со многу малце пинг :D
Тебе стабилен ти е нетот? Ај напраи сеа еден спидтест да видам колку ти дига. :D А тебе лан ти е? И преку сандаче ти е поврзан? :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не беше рок за плаќање 15ти ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не беше рок за плаќање 15ти ?
Да :D Ти се јавија на тел? Дома се јавиле, отидов да платам и ми рече жената дека се јавиле за потсетување ко демек дека веќе утре е 10, да не се заборави некој. Ќе станат како оние од Стопанска што вртат секој божји ден :ROFLMAO:

Туку ми рече оваа дека ако направам сметката да стига на меил, наредниот месец ќе платам 150 ден. помалце. Ако направам да стига на меил, ќе можам да ја плаќам само со картица сметката или ќе можам и на наплатен пункт како и досега?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.892
Поени од реакции
12.428
Да :D Ти се јавија на тел? Дома се јавиле, отидов да платам и ми рече жената дека се јавиле за потсетување ко демек дека веќе утре е 10, да не се заборави некој. Ќе станат како оние од Стопанска што вртат секој божји ден :ROFLMAO:

Туку ми рече оваа дека ако направам сметката да стига на меил, наредниот месец ќе платам 150 ден. помалце. Ако направам да стига на меил, ќе можам да ја плаќам само со картица сметката или ќе можам и на наплатен пункт како и досега?
Досега не ти стигало пдф на меил?

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130

Кај сакаш можиш да платиш

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Досега не ти стигало пдф на меил?
Јок, ма јас не ни проверувам кај што се проверува колку има потрошено дека на неограничен сум па не сум го ни заприметила ова :F
--- надополнето: 9 април 2012 во 18:34 ---
Кај сакаш можиш да платиш
Значи ништо не се мења освен тоа што ќе стига сметката на меил? ок, тнх

Член од
28 март 2006
Мислења
17.892
Поени од реакции
12.428
Јок, ма јас не ни проверувам кај што се проверува колку има потрошено дека на неограничен сум па не сум го ни заприметила ова :F
--- надополнето: 9 април 2012 во 18:34 ---

Значи ништо не се мења освен тоа што ќе стига сметката на меил? ок, тнх
можеш. Мене ми доаѓа на меил и си плаќам на наплатен пункт (во кеш или со картица).
--- надополнето: 9 април 2012 во 18:36 ---
Денеска да не ви паѓа нетот малце поише ?
по малце паѓа, не ги учитува цели страни. Не цело време ама некогаш малце нервира. Мислев до кај мене е.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
Што мислите за овој рутер: http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?pid=31115.
Знам дека ми препорачавте друг али Анхоч ми е ептен блиску, да не цепам до тоа ДД Стор.
Иначе за 5 работни дена ке ми стаат Близу, бар така рекоа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom