Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
ПСВ не се рачуна тааа веке има обезбедено место во Лигата на Европа......ако одат 3 екипи ке останат 2 места,ако одат 2 екипи ке остане едно место слободно .
Пример Ливерпул кога освои лига на шампиони Тотенхем беше 4 а Ливерпул 5ти но Ливерпул замина пак во Лигата на Шампионите бијдеки си обезбеди место со тоа што ја овои .
Евертон беше 4 :D

Ај уствари убаво што ме потсети за Милан.
Милан за утре ќе го ставам :).

Во копачка излезе додаток ама само за денеска, штета ако не дадат коеф и за утре барем, да можиме да врзуваме утакмици од двата дена, на пр. Милан :D

милан ако е над 1.50 сингл го лупам утре за 5.000 да излезам од зиан од последнава недела

Може Милан и Малага од денес да се врзат на повеќе пари , што викате . Малга ако тепа доаѓа на трето место пред валенсија .

Едно ливче со околу 10 коеф?

FC Den Bosch - MVV 1 1.8
MVV bez: Castellana (29/1 def), Verdellen (19/0 def), Smeets (21/1 mid), Borgers (14/2 mid), Daemen (23/6 mid), la Rosa (23/5 attk)

Tottanham - Norwich 1 1.3
Chievo - Milan 2 1.6
Blackpool - Barnsley 1 1.4

milan i real mislam deka se najsigurni... a otamu i najigrani...ili se vrakame na svoe... ili pepelnici :D

на бет365 Милан е 1.55 а они даваат обично 0.05 до 0.1помали коефиценти.
Совет од мене да ти кажам како да гледаш колку ке бидат квотите.
Работам во кладилница и јасно ми е како идат овие работи(не ти зборам на памет)
Ке си отвориш www.oddsoddsodds.com и од страна ке си одбереш која утакмица сакаш и ке видиш која кладилница дава највисока квота и во принцип нашиве кладилници ја даваат највисоката од сите.Пример ако бвин ја има дадено Милан 1,6 бет365 1,55 а пинаклспорт ја има дадено 1,65 ние идеме со таа највисоката.Е некогаш рачно се корегираат ако таа утакмица е зицер на денот и се знае дека цела Македонија па и светот ке ја игра таа утакмица.

Со утрешното излевање на билтенот коеф за Милан ќе падне на 1.4 или 1.35.

Шефилд 1
Блекпул 1
Тотенхем 1
Малга 1

уплатено со 500 има 2200 во Аристократ

Среќно денес на сите

Италија Сериа А кошаркарска лига

Биела - Варесе

Имаме дуел помеѓу две екипи кои се со спротивна форма , Биела се 3-7 на последните 10 средби ,врзаа 3 порази во серија и паднаа на 11-тата позиција. Варесе од друга страна е 5-5 на последните 10 , игра топло ладно , во подобра форма е од Биела и се наоѓа на 8-мата позиција.
Варесе на теренот на Биела игра добро , на последните 2 гостувања има 2 победи , а на првата средба оваа сезона на домапен терен ги победија гостите со 6 разлика. Биела е екипа која зависи од двојца играчи и е со мал ростер , додека Варесе се бори за плејоф позиција и моментално делува во подобра форма. Ниедна екипа нема проблем со повреди или суспензии.
Мислам дека според формата , традиција и важноста на бодовите , Биела не би требало да биде фаворит , па одам со хендикеп на Варесе.

Тип : Варесе +3,5 @ 1.90 влог : 3/10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom