Фан Клуб: Арсенал

D

D_NazGUL

Гостин
Честито дечки, голема победа за нас. Уште поголема затоа што на Насри токму Арсенал му ја одзема титулата.

Со Ремзи навистина не знам што се случува, но некако ме потсеќа ова на времето кога А.В. го форсираше Арша иако овој дрво недоделкано неможеше два паса да спои. Можеби и овој пат А.В. е на прав пат, но досега Ремзи само го предизвикува бесот на навивачите со неговата очајна игра. Убаво драње доби од РвП по утката.

Како и да е Гибс нешто повторно колку видов на болки се пожали, но овер-ол страшна утакмица и гооооолема победа за нас.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честито победа дечки и фала за услугата се надеам дека догодина и вие ќе се умешате во битката и токму Арсенал и Манчестер ќе бидат главни кокуренти за титула и подобриот ќе ја освои. Поздрав :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Честито победа дечки и фала за услугата се надеам дека догодина и вие ќе се умешате во битката и токму Арсенал и Манчестер ќе бидат главни кокуренти за титула и подобриот ќе ја освои. Поздрав :)
Па да се испокараме ко луѓе :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Честито дечки, голема победа за нас. Уште поголема затоа што на Насри токму Арсенал му ја одзема титулата.

Со Ремзи навистина не знам што се случува, но некако ме потсеќа ова на времето кога А.В. го форсираше Арша иако овој дрво недоделкано неможеше два паса да спои. Можеби и овој пат А.В. е на прав пат, но досега Ремзи само го предизвикува бесот на навивачите со неговата очајна игра. Убаво драње доби од РвП по утката.

Како и да е Гибс нешто повторно колку видов на болки се пожали, но овер-ол страшна утакмица и гооооолема победа за нас.
Примети ти само Окс како реагираше на тоа... да можеше ќе го треснеше од земја, РвП ништо посебно не стори...

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
ај некој нека ми даде видео од тоа што го промашил ремзи...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
гледам Пирс Морган се фатиле за гуша со Насри на твитер,искрено како некое детиште се понаша Пирс

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Смирноф ред, Џим Бим и Мартини од на име. Одпревртен. Но влегов, само за да ви ја честитам победата. Браво ганери, заслужено.

п.с Никој не можи да ме убеди, дека Артета не заслужува да игра понапред. Па види жити се, шо пропуштаме бе. Класичен плеј е Артета, класичен.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Артета е супер играч,штета што толку доцна дојде вака во поголем клуб,но уште кога играше во Евертон го поштовав,а и за ова вчера што го стори, се израдував ко фан на Арсенал :X3:
Сепак честитики арсеналци!

D

D_NazGUL

Гостин
The £10m deadline day summer signing is out of the side with an ankle injury and is unlikely to play again this season due to the problem.
Reports claim he will be sold in the summer as the Gunners have been linked with a swoop for Ajax's Jan Vertonghen, who plays alongside Arsenal's Thomas Vermaelen for Belgium and who was his defensive partner in Amsterdam.

Метерчо ... неееееееее ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хаха и навивачите ваши ги изругаа тие од Сити со познањот :ROFLMAO:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Смирноф ред, Џим Бим и Мартини од на име. Одпревртен. Но влегов, само за да ви ја честитам победата. Браво ганери, заслужено.

п.с Никој не можи да ме убеди, дека Артета не заслужува да игра понапред. Па види жити се, шо пропуштаме бе. Класичен плеј е Артета, класичен.
Се андевам кога ќе се врати Џек, Артета ќе добие поофанзивни задачи.
Моментално, Артета мора да игра поназад. Росицки ќе мора на клупа, а Ремзи во резерви да се кали. (позајмица би била одлична)
Сепак сеуште сметам дека Ремзи и Вилшер се иднината на овој клуб, за жал Росицки се помалку ќе добива шанси посебно кога Дијаби ќе се врати, а Артета ќе биде внесуван во прв тим ситуационо во такмици кога треба да задржиме што повеќе посед на топка.
Крилата и нападот ни се проблематични, Жервињо мора да се подобри, а црно ни се пишува ако ван Перси се повреди, би сакал Вела да се врати, но многу тешко.

Kajgana Shop

На врв Bottom