Makaveli_Gunner
The_Motherfucker*
- Член од
- 4 февруари 2011
- Мислења
- 647
- Поени од реакции
- 274
Животиња
Пиво пие ненормалниов Закон е!
Животиња
Пиво пие ненормалниов Закон е!
Па да се испокараме ко луѓеЧестито победа дечки и фала за услугата се надеам дека догодина и вие ќе се умешате во битката и токму Арсенал и Манчестер ќе бидат главни кокуренти за титула и подобриот ќе ја освои. Поздрав
Примети ти само Окс како реагираше на тоа... да можеше ќе го треснеше од земја, РвП ништо посебно не стори...Честито дечки, голема победа за нас. Уште поголема затоа што на Насри токму Арсенал му ја одзема титулата.
Со Ремзи навистина не знам што се случува, но некако ме потсеќа ова на времето кога А.В. го форсираше Арша иако овој дрво недоделкано неможеше два паса да спои. Можеби и овој пат А.В. е на прав пат, но досега Ремзи само го предизвикува бесот на навивачите со неговата очајна игра. Убаво драње доби од РвП по утката.
Како и да е Гибс нешто повторно колку видов на болки се пожали, но овер-ол страшна утакмица и гооооолема победа за нас.
ај некој нека ми даде видео од тоа што го промашил ремзи...
Многу моќна реченицаЧестито дечки, голема победа за нас. Уште поголема затоа што на Насри токму Арсенал му ја одзема титулата.
Се андевам кога ќе се врати Џек, Артета ќе добие поофанзивни задачи.Смирноф ред, Џим Бим и Мартини од на име. Одпревртен. Но влегов, само за да ви ја честитам победата. Браво ганери, заслужено.
п.с Никој не можи да ме убеди, дека Артета не заслужува да игра понапред. Па види жити се, шо пропуштаме бе. Класичен плеј е Артета, класичен.