- Член од
- 26 февруари 2012
- Мислења
- 271
- Поени од реакции
- 232
Just Cause && Prototype ми изгледаат интересни. Дефинитивно ќе симнам една од нив...сеа да се одлучам. btw. фала за препоракитеАко сакаш акција, земи GTA IV, Јust Cause 2 или Prototype
Just Cause && Prototype ми изгледаат интересни. Дефинитивно ќе симнам една од нив...сеа да се одлучам. btw. фала за препоракитеАко сакаш акција, земи GTA IV, Јust Cause 2 или Prototype
Нема многу надеж во... Бинарен Домен.Binary Domain требаше вчера да искочи и за PC, 6 април, ама ја нема уште...?
Haha....a Mass Effect kako ke ja argumentiras ? A da!Е јапонска, е пукачка и имитира филм.
Ќе речам дека не е игра.Mozam samo da zamislam sto bi rekol za Japanska igra koja ima pukanje i 8 i pol sati cutscenes od koj eden cinematic e dolg sat i pol...E da ke zaboravev Taa igra e momentalno rangirana so 93.5% od 83 review-a
Ќе им збориш на микрофон на твоите нели?Binary Domain требаше вчера да искочи и за PC, 6 април, ама ја нема уште...?
Мислев дека е просечна пуцачина со Gears Of War гејмплеј, од Gamespot/ IGN/ Metacritic доби 7.5 ама тие што ја играле викаат дека е за 8-8.5 ја фалат приказната и ликовите, видов гејмплеј на Јутуб и изгледа баајги интересно, роботине различно се распаѓаат глава, рака, долна половина....потсеќа помалку на I, Robot сс Вил Смит...па сега, ќе видиме кога ќе искочи дали стварно се разликува од останативе иди-пукај, требаше на 6ти, може ќе ја одложат кој ги знае...Нема многу надеж во... Бинарен Домен.
Е јапонска, е пукачка и имитира филм. Поубиствена комбинација од ова неможе.
Ај да почекаме, надежта последна умира, била малку или многу.
Немам миРкофонЌе им збориш на микрофон на твоите нели?
И јас.
Mafia, Saints Row . Just Cause , F.E.A.R, Bioshock , Doom 3Некој ќе ми предложи нешто како GTA, Half life, такви игри некој?
А кој а од овие освен Mafia (ја имам играно) има најдобра приказна?Mafia, Saints Row . Just Cause , F.E.A.R, Bioshock , Doom 3
BioShock и F.E.A.R. имаат добри приказни.А кој а од овие освен Mafia (ја имам играно) има најдобра приказна?
Тешки барање за лесен компјутер .А препораки за необични игри со необични приказни? Препоракиве низ темава и низ интернет што барав не ми фаќа ни една. Да е оригинална и најуникатна што може. Не ми е битна графиката и не мора да е мултипедер. Приказната пожелно е да е со филозофска тема, религиска или општествена. Може и комични игри (со комични приказни и ликови во играта).
AMD Sempron(tm) Processor 2800+ 1.61GHz, 1GB RAM, NVIDIA GeForce 6200, XP