Препораки за игри

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
AKo znae nekj igra so avioni ama da bide porealna neka pise ako znae i online nekoja neka pise

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Dali e kako simulacija na kokpilot kabina objasni nesto ako znaes za igrvava ..
fala i pozdrav
Не е симулација. Борбени авиони. Има различни камери, значи можеш да гледаш од перспектива на пилот. Погледни видео на youtube. Мене искрено многу ми се допаѓа играта.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
AKo znae nekj igra so avioni ama da bide porealna neka pise ako znae i online nekoja neka pise

Mig 29 Fulcrum али малку премногу реална е.Ако ја играш на тастатура треба да адржиш 5 копчиња само право да леташ не па за нешто друго

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Ја пробал ли некој Alan Wake на PC, Ме изненади кога ја видов на торентиве, но ме мрзи да ја вадам сега :), А интересна изгледаше на јоутубе гејмплејови, дури и подобра графика има од хбокс ЛОЛ

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.731
Поени од реакции
27.718
Ја пробал ли некој Alan Wake на PC, Ме изненади кога ја видов на торентиве, но ме мрзи да ја вадам сега :), А интересна изгледаше на јоутубе гејмплејови, дури и подобра графика има од хбокс ЛОЛ
Значи, има цела тема за Alan Wake...

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ако бараш симулација, нема пореална од DCS: A-10C Warthog. Тука некаде со нивото на комплексност е и FALCON 4.0 од пред ~13 години (и новата верзија Allied Force од пред ~7 години), а малку поедноставна (и сместена во Втора светска војна) е IL-2 Sturmovik со продолженијата.

Член од
26 февруари 2012
Мислења
271
Поени од реакции
232
Нешто авантура, трето лице. Во стилот Томб Рајдер или ПоП. :LOL:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пред некое време пробав да ги играм ама нешто слабо. Нема доволно акција и премногу се “стелт“ ориентирани. (n)
Ако сакаш акција, земи GTA IV, Јust Cause 2 или Prototype

Kajgana Shop

На врв Bottom