- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Арсенал т12+ ....на сите пари ќе ја рокнам ...(шо не се мн. пошо местеа денес ммн. маме им ебам)
јас играв од септември до февруар/март сингли од 1.50 до 1.80. за по 2/3 илјадарки еднаш неделно, маме им ебав ама напрајв грешка, се полакомив и на челзи со ВБА ко играја кладов 150 евра и ме скина, од тогаш за по 5 банки си играм 10тина коеф лифчина и то енароде, праев една пресметка и еве шо излезе од сето тоа...
за коеф 1,25 на 6000 ден уплата добиваш чисти 1500 ден. за 1,30 исто со 6000 уплата имаш чисти 1800 ден. во неделата има барем 4 дена да се најде еден таков асолен тип. да земиме дека тој тип би бил 1,25, некогаш има и поголеми нормално значи имаме 4х1500 и иди чисти 6000 заработка. месечно би било, аја еве не 24000 ден туку 20000 ден. екстра сума. само кој ма стискавец да лупни толку пари секој ден
јас еве 5-6 пати играм така во овој месец и можам стварно да ви кажам дека е тешко кога чекаш, срцето ти е стегнато и си велиш ова ми е последен пат
ама верувајте друг начин нема!!!
moze i x-1 da izlezee sekogas u francia vaka izlezat na derbive, moze i GG3+Арсенал - Манчестер Сити ГГ и 3+
Шалке - Хановер ГГ и 3+
Инголштад - Алеманија Ахен 1
ПСЖ - Марсеј 1-1
За 100 ќе го пуштам ова утре, само се мислам ПСЖ да не биде Х-1, да не бидам алчен чист 1 да си ја ставам.
народе, праев една пресметка и еве шо излезе од сето тоа...
за коеф 1,25 на 6000 ден уплата добиваш чисти 1500 ден. за 1,30 исто со 6000 уплата имаш чисти 1800 ден. во неделата има барем 4 дена да се најде еден таков асолен тип. да земиме дека тој тип би бил 1,25, некогаш има и поголеми нормално значи имаме 4х1500 и иди чисти 6000 заработка. месечно би било, аја еве не 24000 ден туку 20000 ден. екстра сума. само кој ма стискавец да лупни толку пари секој ден
јас еве 5-6 пати играм така во овој месец и можам стварно да ви кажам дека е тешко кога чекаш, срцето ти е стегнато и си велиш ова ми е последен пат
ама верувајте друг начин нема!!!
заборајв да пишам дека НЕ СМЕЕТЕ НИКАКО ДА ЛАКОМИТЕ!!! битно е и да не се брза и да се форсира. милан се игра во вторник, со киево на гости чиста 2!!! јас играм претежно кошарка и ракомет, а понекогаш играм и фудбали, како денесјас играв од септември до февруар/март сингли од 1.50 до 1.80. за по 2/3 илјадарки еднаш неделно, маме им ебав ама напрајв грешка, се полакомив и на челзи со ВБА ко играја кладов 150 евра и ме скина, од тогаш за по 5 банки си играм 10тина коеф лифчина и то е
а системов твој шо го напиша ида 16 утакмици месечно, 2/3 да те скина замина по вода...
Добра тактика е ама треба да имаш многу пари оделено за да ја играш пошто ако паднеш еднаш во првите 2-3 уплати треба да имаш резерва 6 000 за нова уплатазаборајв да пишам дека НЕ СМЕЕТЕ НИКАКО ДА ЛАКОМИТЕ!!! битно е и да не се брза и да се форсира. милан се игра во вторник, со киево на гости чиста 2!!! јас играм претежно кошарка и ракомет, а понекогаш играм и фудбали, како денес
псж 1Х
реал м. 1
за 6000 ден уплата имам 8850 добивка. чисти 2850 ден.
псж 3 кола нема тепано, монпеље му бега 3 бода и има утакмица помалку, па мислам дека ќе биди претерано и денес псж ако изгуби!
за реал е чисто. барса им дојде на -3 бода и плус играат на ноу камп за некое коло, незнам точно кога
ако мислите дека ве лажам ќе го скенирам ливчето и ќе го пратам тука, само кажете!
не треба да имаш многу пари одделено! треба да си НАЦКО!!!Добра тактика е ама треба да имаш многу пари оделено за да ја играш пошто ако паднеш еднаш во првите 2-3 уплати треба да имаш резерва 6 000 за нова уплата
јас пробувам една друга тактика, гонење само 4 коеф на 10 лифчиња,различни утакмици и не повеке од 3 утакмици на лифче....еве пример почнувам со 1 000 денари, ставам 10 лифчиња на секое по 100 денари и секое носи 400 денари....треба да фатам 3 лифчиња минумум да бидам кар 200 денари, ако фатам 4 кар сум 600 итн..... како што се накачува карот така и се накачува уплатата треба стрпление многу, е сега немав јас "нерви" да играм со почетни 1 000 денари така да га оставив тактиката , чекам да дојдам до некоја поголема сума и ке почнам да ја играм .
Шалке 1
Хамбургер ГГ
Арсенал ГГ
ПСЖ 1
Панатинаикос 1
Aбе све ти е добро али ова не е веќе она рекреативно уплаќање . ова во коцкање преминува ..не треба да имаш многу пари одделено! треба да си НАЦКО!!!
и да, НАЈВАЖНО е, да, ако играш на најмногу 1,25 коефициент, првите 4 уплати да ти бидат добитни!!! после играш со нивни пари! за коеф од 1,5 првите 2 уплати да бидат добитни!
--- надополнето: 8 април 2012 во 12:29 ---
туку сега видов. во додатокот од сл е дадена граница за голови за шведска-унгарија од 52,5. можи да се проба на плус голови оти се е решено и очекувам релаксирана утакмица со минимум 55 гола.
ако излезам покасно ќе ја уплатам