Веќе се изненадив ама ја остајв намерно, си викам нема за 4 поени да бидам баксуз, али со мојата среќа можно е. Првите две во Атина имаше над 160 поени, па ваљда ќе има и сега, мајсторка е.Во копачка ПАО-Макаби границата ја дигнаа на 153,5...колку да знаеш да не се изненадиш
ако ја уплативте лапајте јас ја мислев од 6 еHorizont malku gledam eden cuden koeficientSt peterburg - Krilja kosarka Rusija 1.6 a sekade e 1,25 GRESKA koja mora da se iskoristi
Мадрид паѓаДенеска Уефа ќе им ги враќа парите на кладилниците за од понеделникот па навака... Барајте си го натрапникот... Од една страна 3 шпанци се многу за полуфинале...
мене ми е валенсија сомнителна... вие?
Metalist X2Денеска Уефа ќе им ги враќа парите на кладилниците за од понеделникот па навака... Барајте си го натрапникот... Од една страна 3 шпанци се многу за полуфинале...
мене ми е валенсија сомнителна... вие?
20Колку е минимална уплата во моцарт?
Ех бе брат ме премисли .. убав коефициент беше ..ова ми е најголема мана што брзо ме премислуваат .Се сложувам освен за мечот Ханза Дизелдорф во кој преднос давам на гостинот бидејќи Ханза е тапа екипа нападот и е за нигде а одбраната бетер.
te sledam ... in: valencia 1Локарно - Вохлен 1 2.50
10/10
- Натпревар од 2 швајцарска лига . Тука од 16 екипи паѓаат дури 6 , значи Локарно е во границата и би требало денеска пред преполниот ЛИДО СТАДИО , да го победи Вохлен , кој се наоѓа веднаш зад нив . Со оваа победа , ќе го елиминира Локарно еден конкурент за борба за опстанок. Се враќа Хасел во тимот , заедно со бомберот Армандо Садику 14 гола до сега , ќе го формираат нападот .
Исто така , управата на Локарно ги напраи билетите од 10 франки , на 5 . Значи се оди на овој натпревар како ФИНАЛЕ се гледаа и би требало да земаат позитивен резултат . Во прошлата недела ги победија незгодниот тим на Биел Биене со 2-0 на Локарно .
КОј кур таму се пикнавАх бре да ти ебам тие Еспо блус ... 1-3 заврши а јас 4.5 + ццц не знам што да кажам