Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Металист - Спортинг = 2-3
Хановер - Атлетико = дп 1
Билбао - Шалке = пп 2+
Валенсија - АЗ = 1 и 2+ пп

Шо викате, би можело да излезе ова? :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.875
Поени од реакции
6.931
Во копачка ПАО-Макаби границата ја дигнаа на 153,5...колку да знаеш да не се изненадиш :)
Веќе се изненадив :eek: ама ја остајв намерно, си викам нема за 4 поени да бидам баксуз, али со мојата среќа можно е. Првите две во Атина имаше над 160 поени, па ваљда ќе има и сега, мајсторка е.

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Локарно - Вохлен 1 2.50

10/10

- Натпревар од 2 швајцарска лига . Тука од 16 екипи паѓаат дури 6 , значи Локарно е во границата и би требало денеска пред преполниот ЛИДО СТАДИО , да го победи Вохлен , кој се наоѓа веднаш зад нив . Со оваа победа , ќе го елиминира Локарно еден конкурент за борба за опстанок. Се враќа Хасел во тимот , заедно со бомберот Армандо Садику 14 гола до сега , ќе го формираат нападот .

Исто така , управата на Локарно ги напраи билетите од 10 франки , на 5 . Значи се оди на овој натпревар како ФИНАЛЕ се гледаа и би требало да земаат позитивен резултат . Во прошлата недела ги победија незгодниот тим на Биел Биене со 2-0 на Локарно .

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Јас играв
Билбао ГГ3+
Хановер ГГ3+
Металист 0-2
Валенсија 1
Коефициент 9.50 (y)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.801
Поени од реакции
5.574
сите утакмици денес УЕФА ГГ4+ или ГГ 1/2 :)

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Денеска Уефа ќе им ги враќа парите на кладилниците за од понеделникот па навака... Барајте си го натрапникот... Од една страна 3 шпанци се многу за полуфинале... ;)

мене ми е валенсија сомнителна... вие?

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Денеска Уефа ќе им ги враќа парите на кладилниците за од понеделникот па навака... Барајте си го натрапникот... Од една страна 3 шпанци се многу за полуфинале... ;)

Мадрид паѓа :D

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377

Metalist X2

Член од
3 декември 2010
Мислења
168
Поени од реакции
77
Колку е минимална уплата во моцарт?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Се сложувам освен за мечот Ханза Дизелдорф во кој преднос давам на гостинот бидејќи Ханза е тапа екипа нападот и е за нигде а одбраната бетер.
Ех бе брат ме премисли .. убав коефициент беше ..ова ми е најголема мана што брзо ме премислуваат .

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Vaduz - Lugano 2 ili 2 dnb

Lugano гази во последните 10 кола со освоени 25 бода, има интерес за влез во прва лига... од друга страна Vaduz нема што да бара више... според мене 2јка draw no bet е одличен тип... со квота околу 2.3 !

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Локарно - Вохлен 1 2.50

10/10

- Натпревар од 2 швајцарска лига . Тука од 16 екипи паѓаат дури 6 , значи Локарно е во границата и би требало денеска пред преполниот ЛИДО СТАДИО , да го победи Вохлен , кој се наоѓа веднаш зад нив . Со оваа победа , ќе го елиминира Локарно еден конкурент за борба за опстанок. Се враќа Хасел во тимот , заедно со бомберот Армандо Садику 14 гола до сега , ќе го формираат нападот .

Исто така , управата на Локарно ги напраи билетите од 10 франки , на 5 . Значи се оди на овој натпревар како ФИНАЛЕ се гледаа и би требало да земаат позитивен резултат . Во прошлата недела ги победија незгодниот тим на Биел Биене со 2-0 на Локарно .
te sledam ... in: valencia 1

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ах бре да ти ебам тие Еспо блус ... 1-3 заврши а јас 4.5 + ццц не знам што да кажам :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom