(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе не е ништо ново веќе сите знаеме од вчера дека денес ќе биде заклучокот. Тоа е стара вест барем за мене.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Де бре што се секирате..ќе биди со тој бербатов -редно време е мислам јас...

Еве јас последниве денови слушам нон стоп на радиото http://www.reddevilradio.com/ ...... и еве денес целово сабалје се зборува за тој можен трансфер...има отворена програма...ако сакате посететеја страницата и слушајте..а штом има некои новости одма ќе ве известам!

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Дојде решавачкиот ден за Бербатов
1.09.2008.

Денес е денот „Д“ за Димитар Бербатов. Голгетерот на бугарската фудбалска репрезентација денеска ќе го направи и последниот обид да се пресели во редовите на Манчестер Ј. Менаџерите на двата тима треба да ги финализираат разговорите, а Бербатов, конечно, да замине за „Олд Трафорд“.

Вечерва се затвора трансфер периодот во Европа, па според тоа мора да се најде дефинитивно решение за продолжување на кариерата на напажачот на Тотенхем. За весникот „САН“, веќе нема место за неизвесност, откако и менаџерот на „Спарси“, Хуанде Рамос, се откажал од Бербатов.

Бугарскиот голгетер не беше дел од вчерашниот тим на лондончани на дербито со екипата на Челзи. Тоа јасно говори дека Бугаринот не е во плановите на Рамос.

:helou::helou::helou::helou:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Сношти го сонував Бугаринот на презентација во Јунајтед како го држи дресот со број 9.:pishtoldz

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.896
Поени од реакции
22.976
ајде момци сега му е мајката бербатов да дојде јас мислам ке се оствари трансферот и ке го имаме мокниот берба во нашите редови :smir:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Дека и да е ке дојде до вечер. Готово е.:helou::wink:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.116
Поени од реакции
1.697
Сношти го сонував Бугаринот на презентација во Јунајтед како го држи дресот со број 9.:pishtoldz
Бербатов ке носи 14ка а ја баш спортивното го сонував као се одлага трансферот за зимската трансфер сезона:( додека да ми продолжи сонот ми разбуди будилникот за у школо :(

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Бербатов моментално се наоѓа на медицински прегледи:helou:
што значи очекувајте го со дресот кај 3-4 часот:helou:

кој не верува...не мора :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Toтенхем го купи и Чорлука од Сити, баеги се потроши летово, така да Берба доаѓа денеска кај нас, тоа е завршена работа. Убаво не измачија овие од Тотенхем:helou:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Не е монтажа, пошо не е џоинт тоа. Се гледа дека не си видел џоинт во живот. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom